Vânzări
Închirieri
Află rapid răspunsul la orice întrebare despre piața imobiliară
Introdu minim 3 caractere
Caută în
Nicoleta a întrebat

Parter de bloc la Muncii. Cand se va inchiria iar?

publicat pe 6 Aug 2020 in categoria Agenții

Buna ziua,
Am un spatiu pentru firme, la parter de bloc. In zona aceasta, pe Calarasilor colț cu Decebal, nu găseai de inchiriat decat o dată la 10 ani. Acum nu suna nimeni și am investit anunțuri gold etc.
Credeți ca din septembrie cererea va începe sa-si revină?

Oferă părerea ta:

Pentru a posta întrebări este necesar să fii autentificat.
Intră în contul tău sau crează-ți un cont nou pe imobiliare.ro

Sfaturi și păreri
1 răspuns de la experți
avatar
Nicoleta Olteanu a răspuns:
7 Aug 2020
  • imobiliare.ro

Piata imobiliara, implicit fiecare segment al acesteia, are o dinamica complexa, dependenta de evolutia si specificul socio-economic. Prin urmare, piata este influentata si de sezonalitate si, da, luna septembrie este caracterizata de obicei de o crestere a interesului pentru investitii, activitati profesionale etc.
Sfatul nostru este sa va consultati si cu un broker imobiliar cu experienta atat in zona Calarasilor-Decebal, cat si in tranzactionarea acestui tip de imobile. Acesta va poate sfatui cu privire la piata locala, va poate ajuta sa promovati cat mai eficient si chiar poate identifica potentiali clienti. Regasiti aici lista actualizata cu brokerii imobiliari: http://www.imobiliare.ro/feedback_102114 - puteti trimite mesaj agentiilor direct din pagina de contact, completand formularul din partea stanga a paginii - “Ai nevoie de ajutor?”.
Va dorim mult succes in demersurile viitoare si va mai asteptam oricand veti avea neclaritati cu privire la piata imobiliara.

0