Vânzări
Închirieri
Află rapid răspunsul la orice întrebare despre piața imobiliară
Introdu minim 3 caractere
Caută în
Stefan Marinela Andreea a întrebat

Pot să fac un credit prin prima casa?

publicat pe 5 Jul 2018 in categoria Cumpărători

Am avut mai multe credite luate de la provident. Însă nu stiu daca pot sa fac un credit pentru ami cumpara o casa. Precizez ca nu am plătit toate ratele la timp motiv pentru care sunt in biroul de credite.

Oferă părerea ta:

Pentru a posta întrebări este necesar să fii autentificat.
Intră în contul tău sau crează-ți un cont nou pe imobiliare.ro

Sfaturi și păreri
1 răspuns de la experți
avatar
Nicoleta Olteanu a răspuns:
6 Jul 2018
  • imobiliare.ro

Daca sunteti inregistrat la Biroul de Credite nu inseamna neaparat ca nu sunteti eligibil pentru un credit ipotecar, fie acesta si Prima Casa. Raportul emis de Birou cuprinde instoricul detaliat al creditelor unei persoane, insa decizia de acordare sau nu a unui imprumut apartine bancii, in functie de analiza interna pe care o face.

Procedurile de accesare a programului Prima Casa prevad ca solicitantul creditului trebuie sa indeplineasca toate conditiile specifice prevazute de normele interne de creditare ale bancii. Deci, inca o data, decizia finala apartine finantatorului, in functie de tot dosarul depus.

Pentru persoanele care nu pot obtine imprumuturi bancare, exista si produse de creditare oferite de IFN-uri; cerintele acestora sunt, in general, mai putin restrictive.

Prin urmare, va sfatuim sa mergeti la banca / institutia de credit cu care doriti sa colaborati si sa solicitati consultanta in vederea obtinerii unui imprumut. Daca nu obtineti un raspuns pozitiv, puteti merge si la alti furnizori, este posibil sa identificati pana la urma un produs de credit care sa se potriveasca situatiei dumneavoastra.

Raporteaza

0