Vânzări
Închirieri
Află rapid răspunsul la orice întrebare despre piața imobiliară
Introdu minim 3 caractere
Caută în
Virgil Timoc a întrebat

Pret publicare anunt neclar / netransparent

publicat pe 24 Feb 2019 in categoria Proprietari

Buna ziua.

Este total neclar si netransparent pe site-ul dvs. preturile anunturilor imobiliare.

Tot vad ca raspundeti la cei va intreaba aceasta fraza de mai jos
"Acesti primi pasi, completarea formularului si a datelor de contact, nu implica costuri pentru dumneavoastra."

Prin asta doar ne duceti pe toti in confuzia confuzia ca a posta un anunt pe site-ul dvs este gratuit.

Va rog raspundeti clar la urmatoarele intrebari:
1) Se poate publica pe site-ul dvs. un anunt gratuit sau nu ?

2) Cand vad tipurile de promovare din care pot alege contra cost: Gold / Silver in explicatia lor vad ca sunt mai vizibile ca anunturile simple. Cum pot posta un anunt Simpu si cat costa acesta ?

3) Daca cumpar un anunt cu promovare Gold de 7 zile, anuntul meu este activ pe site doar 7 zile dupa care devine inactiv sau se transforma in anunt simplu.

Va recomand sa faceti aceste informatii clare si tranparente direct la adaugarea anuntului fara sa incercati sa induceti lumea in eroare dinadins.

Oferă părerea ta:

Pentru a posta întrebări este necesar să fii autentificat.
Intră în contul tău sau crează-ți un cont nou pe imobiliare.ro

Sfaturi și păreri
2 răspunsuri de la experți
avatar
Nicoleta Olteanu a răspuns:
25 Feb 2019
  • imobiliare.ro

Depunem permanent eforturi pentru a face experienta utilizarii site-ului nostru una cat mai pozitiva si utila.

Regretam ca nu ati reusit sa obtineti clarificarile necesare. Am transmis colegilor responsabili mesajul dumnevoastra si veti fi contactat pe parcursul zilei. Daca mai intampinati pe viitor dificultati, departamentul de suport tehnic va sta la dispozitie la numerele 0748.882.802; 0256.460.000 sau prin e-mail, la adresa [email protected] - in intervalul orar 08-20, L-V. Toate solicitarile transmise de catre utilizatorii nostri primesc raspuns in cel mai scurt timp cu putinta, tinand cont si de programul mai sus mentionat.

Revenind la situatia semnalata, dorim sa precizam inca o data ca toate anunturile publicate pe site-ul nostru sunt platite (punctul 1). Din dorinta de a ne adapta cat mai bine produsele la nevoile individuale ale utilizatorilor, am creat diverse pachete de promovare care tin cont de mai multe aspecte: buget, perioada de publicare, zona, tip imobil etc. Aceasta personalizare care aduce rezultate foarte bune si care a inlocuit variantele de promovare standard / fixe, presupune, in prima etapa, completarea / furnizarea tuturor informatiilor cu privire la imobil.

La punctele 2 si 3, va vor oferi colegii nostri informatiile necesare.

Va multumim pentru feedback, este foarte important pentru noi sa cunoastem experientele si asteptarile utilizatorilor, va dorim mult succes in demersurile viitoare si va mai asteptam, oricand veti avea neclaritati cu privire la piata imobiliara.

-1