Află rapid răspunsul la orice întrebare despre piața imobiliară
Introdu minim 3 caractere
Caută în
Alin a întrebat

Proprietarul care este stabilit in germania spune ca a lasat procura pentru finalizarea imobilului pe numele lui si o procura pentru vanzare!

publicat pe 30 oct. 2015 in categoria Cumpărători

Salutare..! Vreau sa cumpar un apartament insa agentul imobiliar spune ca proprietarul este stabilit in Germania si a lasat unei persoane procura sa finalizeze actele pentru care el mosteneste acest apartament apoi o procura ca aceasta persoana sa poata sa il vanda!!! Mi se pare un pic ciudat si nu stiu daca este posibil asa ceva…alta persoana sa se ocupe de actele tale pentru mostenirea unui imobil! Ce ma sfatuiti sa fac? Agentia imi cere 500 de euro avans si in maxim 30 de zile cica aceea persoana term actele pt proprietar apoi sa incepem actele de vanzare cumparare! Daca aceea procura de imputernicire vanzare nu mai este valabila? Va multumesc!

Oferă părerea ta:

Pentru a posta întrebări este necesar să fii autentificat.
Intră în contul tău sau crează-ți un cont nou pe imobiliare.ro

Sfaturi și păreri
1 răspuns de la cititori
cris a răspuns:
18 dec. 2015

Suna cam ciudat. Incearca sa cumperi de la propietar care are actele in regula si le poti verifica. Eu nu as cumpara, as cauta alt apt.
Eu sint in partea opozita a vinzarii unui apt. Sint stabilit in strainatate si as vrea sa vind apt. pe care il detin in tara. Am incercat sa gasesc pe cineva sa ma reprezinte la vinzare. Prima problema a aparut la pret. Eu am cerut un pret si reprezentantul meu a scazut pretul cu 2000 EU din prima fara sa-mi spuna. In momentul cind dai procura la cineva poti ramine fara apt. sau bani. Ai grija, sunt multi oameni rai.
Cris