Află rapid răspunsul la orice întrebare despre piața imobiliară
Introdu minim 3 caractere
Caută în
dragomirflorin13 a întrebat

Renovez sau vand asa? Care e limita la acel "asa"?

publicat pe 8 mai 2020 in categoria Investiții

Apartament la bloc vechi, 2 cam, 47m, nedecomandat, fara imbunatatiri aduse (centrala – care oricum trebuie schimbata) – au trait bunicii in el, e facut asa cum au vrut ei acum 40-50 ani.
Il vand asa cum e? Renovez, dar nemobilat?
Totusi acest renovat presupune multe investitii (inst. el, inst. sanit., termopane, usi, gresie, faianta, parchet, centrala) si banuiesc ca ajung la o suma destul de mare.
Logica imi spune ca s-ar adauga investitia la pretul initial, dar mi-e teama ca de fapt ar fi mai mare costul renovarii. Probabil m-ar ajuta doar sa-mi cresc sansele de a-l vinde.
Dar ce astept mai mult? Sa gasesc echipele de muncitori necesare sa renovez toate cele sau sa se vanda asa cum e?

Oferă părerea ta:

Pentru a posta întrebări este necesar să fii autentificat.
Intră în contul tău sau crează-ți un cont nou pe imobiliare.ro

Sfaturi și păreri
1 răspuns de la experți
avatar
Nicoleta Olteanu a răspuns:
11 mai 2020
  • imobiliare.ro

Ambele variante presupun avantaje si dezavantaje, insa este posibil ca solutia potrivita in cazul dumneavoastra sa fie undeva la mijloc. In functie de specificul cererii pe zona / categorie, dar si de starea de fapt a imobilului, poate, pentru a obtine rezultatul optim din tranzactionare, se impun numai anumite reparatii / imbunatatiri.
Consideram ca cel mai in masura sa va raspunda este un broker imobiliar cu experienta – acesta, dupa ce vizioneaza apartamentul, va va oferi recomandarile necesare pentru ca vanzarea sa fie de succes. De asemenea, acesta se poate ocupa de promovarea corespunzatoare a locuintei si poate coordona si procesul de vanzare, astfel incat eforturile dumneavoastra sa fie cat mai reduse. Pentru a identifica o agentie, aveti la dispozitie pe site lista actualizata: http://www.imobiliare.ro/feedback_147458 - puteti trimite mesaj direct din pagina de contact a fiecareia, completand formularul din partea stanga - “Ai nevoie de ajutor?”