Vânzări
Închirieri
Află rapid răspunsul la orice întrebare despre piața imobiliară
Introdu minim 3 caractere
Caută în
BOSICA SEBASTIAN a întrebat

Sunt interesat de achiziționarea unui apartament

publicat pe 26 Apr 2020 in categoria Cumpărători

Apartament cu 4 camere, decomandat, la etaj intermediar, 2 bai, 71 mp utili, în bloc construit în 1988,in zona Lipovei din Timișoara. Care ar fi prețul realist pentru proprietate în această perioadă?

Oferă părerea ta:

Pentru a posta întrebări este necesar să fii autentificat.
Intră în contul tău sau crează-ți un cont nou pe imobiliare.ro

Sfaturi și păreri
1 răspuns de la experți
avatar
Nicoleta Olteanu a răspuns:
27 Apr 2020
  • imobiliare.ro

Va multumim pentru interesul acordat sectiunii noastre de consultanta.
Pentru statistici legate de preturile apartamentelor din Timisoara, puteti face o cautare in portalul nostru - apartamente de vanzare, zona, 4 camere etc. Accesati oricare anunt din lista de rezultate si, in pagina de detaliu a acestuia, in partea de jos, exista rubrica “Pretul proprietatii in piata”; cu optiunea “Vezi detalii” - aici, printre altele, veti gasi informatii cu privire la pretul mediu/mp, evolutia preturilor, randament, comparatii zona/localitate etc.
Cu detaliile pe care ni le-ati oferit, am efectuat si noi o astfel de cautare si, urmand pasii de mai sus, am aflat ca, in zona Lipovei, preturile variaza intre 75000 E si 124262 E, pretul mediu fiind de 90000 E, respectiv 1128 E / mp. Mai multe detalii sunt publicate aici: http://www.imobiliare.ro/feedback_142958 Mentionam ca toate informatiile prezentate sunt actualizate, in functie de anunturile publicate in piata.
Va recomandam sa contactati si o agentie imobiliara din zona dumneavoastra; aceasta va poate oferi informatii si va poate sprijini in procesul de tranzactionare. Aveti la dispozitie pe site o lista actualizata: http://www.imobiliare.ro/feedback_142960 - puteti trimite mesaj agentiilor direct din pagina de contact a fiecareia, completand formularul din partea stanga - “Ai nevoie de ajutor?”

0