Vânzări
Închirieri
Află rapid răspunsul la orice întrebare despre piața imobiliară
Introdu minim 3 caractere
Caută în
Constantin Chis a întrebat

vino in Las Vegas sa vezi ce poti sa cumperi la 150 de dollari pe…

publicat pe 1 Apr 2012 in categoria Cumpărători

vino in Las Vegas sa vezi ce poti sa cumperi la 150 de dollari pe metrul patrat,nu euro,cum se face ca niste chirpituri pe care le numiti lux cereti 700 de euro pe metrul patrat?

Oferă părerea ta:

Pentru a posta întrebări este necesar să fii autentificat.
Intră în contul tău sau crează-ți un cont nou pe imobiliare.ro

Sfaturi și păreri
1 răspuns de la cititori
Ilias Papageorgiadis a răspuns:
4 May 2012

Las Vegas … corect. O lume complet diferita, unde 80% din proprietati apartin bancilor (preluate dupa ce proprietarii nu si-au mai putut permite sa isi achite datoriile). Astfel bancile americane pot sterge datoriile si pot vinde proprietatile la preturi foarte mici, pentru ca Statul American a acoperit diferenta ( tiparind bani).
Deci presupun ca ati dori ca 80% din romani sa isi piarda casele pentru ca Dl. Isarescu sa tipareasca bani si sa acopere toate pierderile. Atunci vor exista apartamente la 150 $/mp si in Romania. Daca raspunsul este afirmativ, va sugerez sa mergeti la doctor.
Nimeni nu vrea sa isi vada tara distrusa doar ca sa poata cumpara o proprietate la pret de nimic. Dar daca toate cele de mai sus s-ar intampla, v-ar fi frica sa cumparati. Nu este o coincidenta ca exista milioane de proprietati in SUA la preturi foarte mici pentru care nu exista cumparatori.
(deci ar trebui sa va intrebati de ce s-a intamplat asta. De ce nu exista investitori interesati de aceste proprietati si ele continua sa fie disponibile pe piata?)

0