Află rapid răspunsul la orice întrebare despre piața imobiliară
Introdu minim 3 caractere
Caută în
Roxana a întrebat

voi chiar nu verificati anunturile postate ?

publicat pe 10 oct. 2020 in categoria Cumpărători

Tocmai ati postat si pe FB un anunt fals : https://www.imobiliare.ro/inchirieri-apartamente/bucuresti/primaverii/apartament-de-inchiriat-4-camere-XV04006TD?utm_source=facebook&utm_medium=social&utm_campaign=ap-bucuresti_page-post&utm_content=display&fbclid=IwAR2Q1afQT_o5p1CXUhcBPACh-QU81s_YpRVLmxfA06ULitpdg6xlK_CAKac#modal-galerie-mare sunt poze luate de pe un alt site de imobiliare englez : https://www.onedome.com/search/property/HFUL0_669?utm_source=trovit&utm_medium=affiliates

Oferă părerea ta:

Pentru a posta întrebări este necesar să fii autentificat.
Intră în contul tău sau crează-ți un cont nou pe imobiliare.ro

Sfaturi și păreri
1 răspuns de la experți
avatar
Nicoleta Olteanu a răspuns:
12 oct. 2020
  • imobiliare.ro

Conform Termenilor si Conditiilor de utilizare a site-ului, prevederi aplicabile tuturor utilizatorilor nostri, proprietarii anunturilor sunt singurii responsabili pentru continutul anunturilor.
Va asiguram ca ne dorim si depunem permanent eforturi sa oferim vizitatorilor nostri continut de calitate, corect si complet. In acest sens, am creat mai multe instrumente care sunt menite sa contribuie la imbunatatirea informatiilor prezentate pe site – orice vizitator poate sesiza o problema legata de orice anunt (utilizand butonul “Sesizeaza o problema”, aflat in partea de sus a paginii, sub galeria foto, coltul din dreapta-jos); mai mult, am implementat si un sistem de validare a anunturilor – anunturile verificate sunt semnalizate in lista de rezultate (coltul din stanga-sus al imaginii de prezentare).
Evident, este imposibil sa verificam toate informatiile publicate in site, insa nu exista sesizare, indiferent de sursa acesteia, care sa nu fie tratata de catre departamentul nostru de suport tehnic.
Legat de cazul descris mai sus, colegii au notificat deja proprietarul anuntului in vederea afisarii pozelor corecte; din pacate, anuntul de pe site-ul extern a fost dezactivat, deci nu mai putem face o comparatie.
Va multumim pentru interesul acordat serviciilor si produselor noastre si va mai asteptam in sectiunea ‘Intrebari si raspunsuri’, oricand veti avea neclaritati cu privire la piata imobiliara.