Află rapid răspunsul la orice întrebare despre piața imobiliară
Introdu minim 3 caractere
Caută în
BALAN DUMITRA a întrebat

VREAU SA CUMPAR

publicat pe 3 mart. 2019 in categoria Investiții

BUNA SEARA! DORESC ACHIZITIONAREA UNUI AP DE 2 CAMERE IN BUCURESTI. CAT COSTA UN RAPORT EXPERT SAU CAT AR COSTA SA MA AJUTATI DVS?

Oferă părerea ta:

Pentru a posta întrebări este necesar să fii autentificat.
Intră în contul tău sau crează-ți un cont nou pe imobiliare.ro

Sfaturi și păreri
1 răspuns de la experți
avatar
Nicoleta Olteanu a răspuns:
4 mart. 2019
  • imobiliare.ro

Daca ati gasit deja un imobil de interes si doriti sa aflati valoarea obiectiva de piata a acestuia, puteti utiliza aplicatia noastra - Pret Expert: http://www.imobiliare.ro/feedback_4252 Imobiliare.ro pune la dispozitia vizitatorilor o analiza gratuita pe luna.

Daca nu ati identificat pana acum o oferta adecvata asteptarilor dumnevoastra, puteti cauta pe site, aplicand cat mai multe filtre (numar camere, zone, suprafata utila, pret minim / maxim etc.).

Va recomandam insa sa contactati direct o agentie imobiliara din Bucuresti; aceasta cunoaste foarte bine piata imobiliara locala, va poate sfatui cu privire la oferta de apartamente si poate identifica variante potrivite. Pentru a gasi un broker imobiliar specializat, aveti la dispozitie pe site o lista actualizata: http://www.imobiliare.ro/feedback_2872 Puteti trimite mesaj agentiilor direct din pagina de detaliu a acestora, completand formularul din partea stanga a paginii - “Ai nevoie de ajutor?”.