Află rapid răspunsul la orice întrebare despre piața imobiliară
Introdu minim 3 caractere
Caută în
andreea a întrebat

Vreau sa inchiriez un apartament de 2 camere in bucuresti de…

publicat pe 4 aug. 2013 in categoria Chiriași

Vreau sa inchiriez un apartament de 2 camere in bucuresti de 400£/luna. Imi spune si mie cineva cam cat m ar duce in total pe o luna toate platile(apa curent etc) si am inteles ca pe langa chirie mai platesti ceva..intretinere sau nu stiu ce..scuze dar nu am mai stat niciodata cu chirie si nu stiu cum e. La o garsoniera tit asa la 400£/ luna care ar fi costurile?multumesc frumos

Oferă părerea ta:

Pentru a posta întrebări este necesar să fii autentificat.
Intră în contul tău sau crează-ți un cont nou pe imobiliare.ro

Sfaturi și păreri
10 răspunsuri de la cititori
iulian a răspuns:
7 aug. 2013

sigur ai de platit intretinere +curent...uneori si gazul e separat.
si de asemenea tot tu vei suporta cheltuielile cu internet+cablu TV+ telefonie fixa..in masura in care ele exista/le doresti (de cele mai multe ori sunt incluse by default).
costul intretinerii variaza f mult in functie de vechimea blocului dar si de corectitudinea administratorului/firmei de administrare.
ca idee pe o luna de iarna poti plati intre 300-350 de lei, la un bloc unde nu se exagereaza pana la sume de peste 1000 de lei la anumite complexe rezidentiale.
la blocurile vechi dau mari batai de cap si repartitoarele de costuri la incalzire.
daca esti genul de persoana care nu face economie draconica la incalzire, ti-as sugera sa eviti un astfel de apartament..pentru ca in respectivele situatii..cei care consuma/declara un consum decent ajung sa plateasca si pentru cei care fac economie/pacalesc respectivele aparate prin diferite trucuri.
in medie la complexele rezidentiale sunt sume considerabil mai mari de plata.
e f important sa te informezi asupra sumelor reale de plata, cel mai bine de la avizier, daca in secretomania sa proprietarul nu binevoieste sa-ti puna la dispozitie facturi anterioare.
oricum, la iarna toate facturile vor fi mai mari din cauza liberalizarii pretului gazelor naturale..
poate cu exceptia unui bloc de pe calea vacaresti unde incalzirea se face cu o centrala pe peleti 😛