Află rapid răspunsul la orice întrebare despre piața imobiliară
Introdu minim 3 caractere
Caută în
Broker Imobiliar, Bucuresti

Christian Tudorache
Kastel Property Management (Kastel Estate)

activitate recentă 15 Oct 2018 la 14:32
avatar
3/5 rating
sfaturi
2 evaluări
primite
3 sfaturi
oferite

Descriere

În anul 2004 mi-am început cariera profesionala în Allianz Tiriac. Timp de aproape 5 ani am beneficiat de training-uri foarte bine conturate cu o aplicabilitate imediată în activitatea zilnică. A fost o perioadă în care am învățat ce înseamnă vânzări, calitatea serviciilor și orientarea către client de la specialiști cu mulți ani de experiență.
Începând cu 2009 am schimbat domeniul cu cel de resurse umane. Au fost 4 ani în care am învățat și am pus în practică cunoștinte esențiale pentru dezvoltarea unui business prin prisma umană a lucrurilor. La nici doi ani de activitate, am reușit să creez o echipă de peste 25 de oameni în 4 județe strategice din țară. Împreună am ridicat compania de la zero, ajungând la cea mai mare cifra de afaceri dintre companiile concurente.
2013 a fost anul când am pășit timid într-un domeniu cu mult mai multe provocări, imobiliare. După multe tatonări ale pieței și particularităților ei, ne-am nișat pe o piață relativ nouă pentru România, dar cu o creștere constantă de la an la an. Property Management-ul reușește să îmbine cu succes o multitudine de task-uri și cunoștințe pe care trebuie să le stăpânești foarte bine. În permanență trebuie să fii atent la toate schimbările legislative, în special cele fiscale, pentru a găsi rapid soluții pentru clienții tăi. Un Property Manager trebuie să știe să vândă, să închirieze, să fie jurist și chiar consultant fiscal. Trebuie să înțeleagă și să stăpânească toate aceste informații. Este o zonă în care erorile nu-și au locul.
Acum, împreună cu echipa mea, suntem în punctul în care avem soluții pentru toate problemele pe care un client le poate avea, iar dacă nu le avem, cu siguranță identificăm rapid soluția potrivită.

Dorești să fii sfătuit de un expert?

Pentru a posta întrebări este necesar să fi autentificat.
Intră în contul tău sau crează-ți un cont nou pe imobiliare.ro

Sfaturi oferite 3 sfaturi
Christian Tudorache a răspuns:
15 oct. 2018
 • Kastel Property Management (Kastel Estate)
 • Broker Imobiliar
 • Bucuresti

Buna ziua,
Apartamentul poate fi vandut/inchiriat fie in regim propriu, fie puteti contracta serviciile unui agent imobiliar cu experienta ce va poate indruma atat in stabilirea unui pret corect, cat si in gestionarea intregului proces de vanzare, respectiv inchiriere si administrare proprietate.

 • Rating răspuns -/-
 • 0 evaluări
Christian Tudorache a răspuns:
8 iun. 2018
 • Kastel Property Management (Kastel Estate)
 • Broker Imobiliar
 • Bucuresti

La semnarea oricarui contract de inchiriere este necesara prezentarea unei copii (si/sau originalul) a contractului de proprietate prin care "proprietarul" atesta dreptul de inchiriere. Asa cum chiriasul trebuie sa prezinte actele de identitate, asa este necesar ca proprietarul sa prezinte aceste documente.
In practica nu este uzual acest aspect, cel putin pe piata rezidentiala, insa sunteti indreptatiti sa solicitati acest lucru. In mod normal, agentul care reprezinta proprietatea trebuie sa fi verificat aceste aspecte inainte ca proprietatea sa fie pusa in piata.
Toate cele bune,
Christian Tudorache

 • Rating răspuns 1/5
 • 1 evaluări
Christian Tudorache a răspuns:
6 iun. 2018
 • Kastel Property Management (Kastel Estate)
 • Broker Imobiliar
 • Bucuresti

Buna ziua. Apartamentul ipotecat poate fi vandut atat cu plata cash de catre cumparator, cat si prin credit cu instituirea unei noi ipoteci. Sunt proceduri ce se vor efectua la indrumarea oricarui notar prin care se va semna, respectiv banca creditoare. Procedura este ceva mai complexa in cazul in care ipoteca este inscrisa in urma unui credit Prima Casa si este implicat si Fondul de Garantare.

 • Rating răspuns 5/5
 • 1 evaluări