Află rapid răspunsul la orice întrebare despre piața imobiliară
Introdu minim 3 caractere
Caută în
Evaluator, Bucuresti

Mariana Nistor
Mapps Master Appraisal

activitate recentă 27 Jun 2019 la 11:11
avatar
-/- rating
sfaturi
0 evaluări
primite
1 sfaturi
oferite

Descriere

Mariana Nistor este evaluator, membru titular ANEVAR și expert tehnic judiciar in specializarea evaluarea proprietăților imobiliare.

De formație economist, a lucrat în domeniul marketing și dezvoltare de afacere peste 15 ani, acumulând experiență în industriile IT, transporturi, sport, divertisment și media.

Din 2012 a desfășurat activități de consultanță în evaluare și consultanță în afaceri ca expert independent.
In 2015, împreună cu alți doi colegi evaluatori a înființat societatea Mapps Master Appraisal SRL, care este membru corporativ ANEVAR.

In prezent s-a specializat pe activități de evaluare a proprietăților imobiliare complexe din domeniul comercial și industrial și pe activități de expertiză judiciară în cauze civile sau penale.

Dorești să fii sfătuit de un expert?

Pentru a posta întrebări este necesar să fi autentificat.
Intră în contul tău sau crează-ți un cont nou pe imobiliare.ro

Sfaturi oferite 1 sfaturi
Mariana Nistor a răspuns:
22 mai 2018
  • Mapps Master Appraisal
  • Evaluator
  • Bucuresti

Buna ziua,
Valoarea de piața a unei proprietăți se estimează pe baza datelor din piață adunate și analizate de către evaluator, tind cont de caracteristicile definitorii ale proprietății care face obiectul unei astfel de analize. Rezultatul acestei analize impreună cu detalierea tehnicilor si metodelor utilizate sunt prezentate intr-o lucrare care se numeste raport de evaluare. Pentru ca rezultatul obținut să aibă o precizie cât mai ridicată este nevoie de inspectarea proprietății și analiza documentelor de proprietate.
Doresc să mentionez faptul că valoarea de piață obținută reprezintă de fapt suma estimată, prețul cel mai probabil care se poate obține rezonabil pe piață pentru proprietatea respectivă.
In cazul in care doriti să intocmim un raport de evaluare pentru prorietatea pe care doriți să o achizitionati vă rugăm să ne contactati la adresa [email protected] .

  • Rating răspuns -/-
  • 0 evaluări