Află rapid răspunsul la orice întrebare despre piața imobiliară
Introdu minim 3 caractere
Caută în
8 iun. 2010

S-a închis lista expozanţilor la prima ediţie a târgului imobiliar virtual ImoSfera

scris de Claudia Ciuta in categoria Ştiri imobiliare

www.imobiliare.ro portalul organizator al primului târg imobiliar virtual din România, ImoSfera, ce se va desfăşura exclusiv online în perioada 21 iunie – 27 iunie, a încheiat etapa de înscriere a expozanţilor la prima ediţie a proiectului.

Procesul de ofertare care a început la sfârşitul lunii aprilie a avut ca rezultat înscrierea a unui număr de 28 de expozanţi, în majoritate dezvoltatori imobiliari, care vor prezenta peste 25 de ansambluri rezidenţiale din 7 oraşe mari ale României, respectiv Bucureşti, Braşov, Cluj-Napoca, Constanţa, Oradea, Ploieşti şi Timişoara.

“Am încheiat cu succes etapa de vânzare. Am reuşit să adunăm peste 25 de ansambluri rezidenţiale din 7 oraşe din ţară. La acestea, se adaugă Asociaţia Brokerilor Imobiliari, dar şi partenerul nostru efin.ro care va veni cu informaţii legate de posibilităţile de finanţare. Sperăm ca şi vizitatorii să fie la fel de receptivi la mesajul nostru şi să demonstrăm încă o dată eficienţa mediului online”, declară Adrian Erimescu, directorul general www.imobiliare.ro. Printre dezvoltatorii care vor expune proiecte în cadrul ImoSfera se numără: Adama, Impact, Gabi’s Development, Green City Construct, HL1 Group, Volumetric Traian Park, Mao Construct Cluj, Cavanaro, Conarg, Ank Art Building, Tri Investments ERPF, Corsaru Roşu, Arh Ventures, Selina Invest şi Mega Construcţii.

De asemenea, agenţiile Grup de Lux din Cluj-Napoca şi Apullum 94 din Bucureşti vor expune proiecte rezidenţiale la prima ediţie a târgului virtual. Printre ansamblurile înscrise se regăsesc: Maple Place, Delea Veche 24, Perla Nord, Răsărit de Soare, Quadra 2, Cernica Residence, Green City, Eminescu View, Greenfield, Bloom, La Riviere, Orhideea Gardens, Red House 1 şi Red House 2 din Bucureşti; Mao Life Residence, Genesis, Belle Ville Residence din Cluj-Napoca; Privilegio, Belle View Residence, Lord of Lands din Braşov; Boreal din Constanţa; Roua din Ploieşti; Luceafărul din Oradea, Grunwald şi Fructus din Timişoara.

Dezvoltatorul imobiliar Adama va prezinta mai multe proiecte din portofoliul său, în timp ce Lord of Lands va expune oferta sa terenuri pentru construcţii de vânzare în zone foarte bune din judeţul Braşov. ImoSfera îşi propune să îmbine elementele unui târg tradiţional cu avantajele mediului online. ImoSfera va reda atmosfera vie specifică unui târg tradiţional, cu spaţiu expoziţional, program de vizitare prestabilit, vizitatori, servicii conexe. Mai mult, un accent deosebit va fi pus pe facilitarea contactului direct între vizitatori şi expozanţi printr-o platformă de chat.

Conceptul a fost dezvoltat de www.imobiliare.ro şi permite măsurarea unor indicatori cantitativi şi calitativi specifici de performanţă în vederea atingerii obiectivelor de marketing ale dezvoltatorilor: număr vizitatori stand, perioada petrecută în stand, timp vizualizare materiale promoţionale, număr contacte directe etc.

ImoSfera este sprijinit în comunicare de revistele Good Homes, Business Point, Business Adviser, 100% Construct şi Oferte Speciale, la care se adaugă nume importante ale mediului online: Ziare.com, BloomBiz.ro, BaniiNostri.ro, Acasa.ro, Efin.ro, Copilul.ro, CasaMea.ro, RomaniaLibera.ro, ConstructiiBursa.ro, Finzoom.ro, MisiuneaCasa.ro, FocusFinanciar.ro, eDecor.ro, IBPrealestate.ro, şi va avea o prezenţă activă pe reţele sociale.

Despre imobiliare.ro:
Lansat în ianuarie 2000, www.imobiliare.ro este primul şi cel mai accesat portal imobiliar din România. Portalul a depăşit de curând pragul de 17 000 de vizitatori unici pe zi şi cuprinde cea mai mare bază de oferte din toate categoriile imobiliare la nivel naţional.

Postează-ți părerea

Adresa ta de email nu va fi publicată.

S-ar putea să te mai intereseze și
Cum a reușit Cosmopolis să vândă 100 de apartamente în mai puțin de 6 luni (P)

Reducerile oferite de dezvoltator la apartamente și vile constituie un punct de atracție pentru cumpărători. Complexul rezidențial Cosmopolis este unul dintre cele mai bune exemple de succes în acest...

citește mai departe
Apartamente de Prima Casă în Evocasa Optima: 47.000 de euro pentru 2 camere

Cel de-al doilea bloc din cadrul complexului urmează a fi livrat la sfârșitul acestei veri. Primul bloc din ansamblul rezidențial Evocasa Optima, din zona Titan-1 Decembrie, a ajuns la...

citește mai departe
Cât poți economisi prin termoizolarea locuinței cu plăci minerale? Află folosind Multiestimatorul, un program de calcul lansat de Xella (P)

Grupul german a lansat recent pe piața locală Multipor – un produs 100% mineral, incombustibil și permeabil la vapori. Compania germană Xella, lider internațional pe piața materialelor de construcții,...

citește mai departe
Gestionarii programului Prima Casă cer o suplimentare a fondurilor. De cine atârnă decizia finală

Mai mult de jumătate din banii alocați pentru 2013 au fost epuizați în primele cinci luni ale anului. Reprezentanții statului par să răspundă “presiunii” mai mult sau mai puțin...

citește mai departe
Cele mai importante aspecte de luat în seamă la achiziția unui apartament nou (P)

Un scurt research pe piața vânzărilor imobiliare a reliefat că persoanele aflate în căutarea unei locuințe noi sunt influențate radical de doi factori majori: localizarea și prețul, exact în...

citește mai departe