Află rapid răspunsul la orice întrebare despre piața imobiliară
Introdu minim 3 caractere
Caută în
25 nov. 2015

Săptămâna discount-urilor în imobiliare: profită de ofertele Green Friday în Cartierul Solar! (P)

scris de www.imobiliare.ro in categoria Advertoriale, Ştiri imobiliare

Ansamblul va fi compus din 15 blocuri dotate cu un total de 1.800 de panouri solare pentru producerea energiei electrice.

Cartierul Solar (foto) revoluţionează săptămâna discounturilor! Primul ansamblu cu energie verde din România dă startul super-ofertelor de Green Friday pentru cei care sunt în căutarea unei locuinţe.

Cartierul Solar green friday

Astfel, complexul rezidenţial în care soarele plăteşte vă pune la dispoziţie, în perioada 20-27 noiembrie, discounturi şi locuri de parcare gratuite, astfel:

• apartament două camere parter, la 35.000 euro (TVA 5% inclus) – 2.000 euro DISCOUNT
• apartament două camere, la 39.000 euro (TVA 5% inclus) – loc de parcare inclus
• apartament trei camere, la 70.900 euro (TVA 5% inclus) – loc de parcare inclus

Cartierul Solar este primul ansamblu rezidenţial din România dotat cu panouri solare fotovoltaice pentru generarea de energie verde – regenerabilă şi nepoluantă. Situat în zona de sud a Bucureştiului, în imediata vecinătate a Pieţei de Gros, ansamblul are ca termen de finalizare luna septembrie 2017 şi va avea o suprafaţă totală de peste 61.000 de metri pătrați. Proiectul va include 15 clădiri de locuinţe cu regim de înălţime D+P+5E, cu un total de peste 1.000 de apartamente cu una, două şi trei camere şi suprafeţe pornind de la 38,4 de metri pătrați (pentru garsoniere) şi ajungând până la 94 de metri pătrați (pentru apartamentele cu trei camere).

Ansamblul reprezintă o inovaţie în materie de locuinţe pe piaţa românească, deoarece va include un număr de 1.800 de panouri plasate pe terasele blocurilor, care vor contribui la reducerea costurilor de întreţinere şi a emisiilor de gaze cu efect de seră, viitorii proprietari beneficiind astfel de costuri zero cu energia electrică consumată pentru părţile comune ale blocurilor.

Fiecare bloc va fi dotat cu un sistem de generare a energiei electrice compus din 120 de panouri solare fotovoltaice (plasate în șase şiruri a câte 20 de panouri) şi un invertor cu ajutorul căruia se realizează conversia din curent continuu în curent alternativ. Spre deosebire de panoul solar termic, cel fotovoltaic transformă energia luminoasă din razele solare direct în energie electrică. Producţia totală de energie a celor 1.800 de panouri este estimată la peste 600 MWh/an, iar pe lângă energia electrică produsă şi utilizată pentru asigurarea consumului pentru părţile comune (iluminat interiror/exterior, lift, pompe etc.), sistemul fotovoltaic va genera şi venituri din obţinerea de certificate verzi.

Complexul dispune de toate facilitățile necesare unui stil de viaţă confortabil, de la locuri de parcare, pază 24h/24h, piscină, sală de fitness, până la spaţii de joacă amenajate pentru copii, supermarket şi un parc privat de 14.000 de metri pătrați. În plus, amplasarea sa asigură acces rapid către mijloacele de transport în comun (metrou şi autobuze), iar în imediata apropiere se află mai multe hipermarketuri şi centre comerciale, printre care Grand Arena Mall, Metro, Carrefour Berceni şi Auchan.

Mai multe informaţii despre oferte găsiţi pe site-ul www.cartierulsolar.ro.

Postează-ți părerea

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

S-ar putea să te mai intereseze și
AVANERA: peste 500 de locuințe noi pentru suceveni, în centrul administrativ al orașului (P)

Lucrările de construcție sunt programate să înceapă în perioada imediat următoare, iar apartamentele sunt deja disponibile pentru a fi (pre)contractate. Situat în centrul administrativ al oraşului Suceava, pe Strada...

citește mai departe
Lake House 2: o iniţiativă imobiliară marca Mircea Lucescu (P)

Dincolo de localizarea favorabilă (în zona Lacul Morii), ansamblul imobiliar se distinge prin designul său futurist, dar și prin facilitățile de top oferite viitorilor locatari. Toată lumea îl cunoaşte...

citește mai departe
RE/MAX: Oportunități de investiții în Chișinău, Republica Moldova – de la teren de 9,7 ha la marginea orașului la clădire de birouri în centru (P)

Localizarea geografică favorabilă a țării vecine o face atractivă pentru potențialii investitori – cu atât mai mult cu cât aceasta are o piață imobiliară în curs de dezvoltare. La...

citește mai departe
Apartamente cu două și trei camere, finalizate, într-un ansamblu rezidențial liniștit, cu spații verzi, din estul Capitalei. Te poți muta imediat! (P)

Visezi la o locuință nou-construită, cu acces facil la facilitățile orașului, dar vrei să eviți agitația și supraaglomerarea? Acest proiect de mici dimensiuni poate fi exact pe gustul tău....

citește mai departe
Parfum de istorie cu esențe cosmopolitane: Armenească Residence, șansa ta de a locui în centrul Capitalei! (P)

Într-una din zonele care păstrează cel mai bine aerul Bucureștiului de altădată, datorită vechilor reședințe boierești și monumentelor arhitecturale, își face loc un nou ansamblu rezidențial. Situat în zona...

citește mai departe