Află rapid răspunsul la orice întrebare despre piața imobiliară
Introdu minim 3 caractere
Caută în
4 sept. 2013

SudRezidential.ro a lansat o nouă divizie financiară: SudRezidential Broker (P)

scris de www.imobiliare.ro in categoria Advertoriale, Ştiri imobiliare

pagina-reclama--sud-brokerExperții financiari ai companiei au rolul de a facilita relația dintre cei care doresc să achiziționeze un imobil și băncile creditoare.

Sudrezidențial.ro, principalul promotor imobiliar al zonei de sud a Bucureștiului, a lansat SudRezidențial Broker – divizia financiară creată special pentru facilitarea relației dintre clienți si băncile creditoare.

Clienții beneficiază aici de consultanţă specializată în identificarea soluțiilor pentru obținerea creditelor, destinată tuturor celor care intenționează să achiziționeze o locuinţă. Aceste servicii se adresează oricărei persoane interesate de contractarea unui credit pentru achiziţionarea unui imobil.

Departamentul se ocupă de partea financiară a tranzacțiilor imobiliare, de relațiile cu băncile care acordă aceste împrumuturi şi oferă soluţii rapide chiar și celor care întâmpină dificultăţi în obținerea creditelor de orice fel. “Divizia noastră financiară oferă clienţilor o serie de avantaje, pornind de la consultanța profesionistă pentru identificarea celor mai potrivite soluţii. În grija noastră pentru clienţi, am gândit acest pachet de servicii pentru a reduce la minimum timpul alocat acestui demers şi stresul pe care îl poate genera lista lungă de formalităţi de îndeplinit. Deşi iniţial SudRezidentialBroker a fost doar o divizie a SudRezidential.ro, principalul promotor imobiliar al zonei de sud a Bucureştiului, interesul pentru acest gen de servicii ne-a inspirat să gândim un plan de afaceri care cuprinde o potenţială extindere a diviziei şi în alte zone, astfel încât de expertiza noastră să poată beneficia o categorie cât mai largă de clienţi”, a declarat Adrian Pandelescu, directorul SudRezidențial Broker.

Ce înseamnă, mai concret, eficientizarea timpului? Pentru a identifica, de exemplu, cinci oferte bancare, clientul va face un singur drum, la sediul companiei, beneficiind gratuit de consultanță din partea specialiștilor SudRezidential Broker. În plus, aceștia oferă suport pentru înțelegerea termenilor și condițiilor din ofertele prezentate, astfel încât clientul să poată face o comparație între acestea.

Având la bază o comunicare foarte bună cu toate companiile bancare din România, SudRezidențial Broker oferă o gamă variată de soluţii în materie de produse şi servicii financiare: Prima Casă, credite ipotecare, credite de nevoi personale, credite auto, carduri de credit, asigurări RCA, asigurări CASCO, asigurări de bunuri, asigurări de locuințe, de viață, medicale, etc.

Postează-ți părerea

Adresa ta de email nu va fi publicată.