Află rapid răspunsul la orice întrebare despre piața imobiliară
Introdu minim 3 caractere
Caută în
29 mart. 2010

Targului National Imobiliar: apartamente de la 623 euro/mp

scris de Bloombiz in categoria Ştiri imobiliare

Dezvoltatorii imobiliari Integral Technic si Impact Developer & Contractor sunt dispusi sa-ti prezinte in perioada 13-16 mai la Palatul Parlamentului, in cadrul Targului National Imobiliar (TNI) doua ansambluri rezidentiale situate atat de aproape de capitala si totusi departe de nebunia ei!

Complexul Baneasa Happy House, dezvoltat de Integral Technic se bucura de o pozitionare excelenta: in centrul selectei zone rezidentiale Baneasa. Este ferit de trafic, de poluare si iti permite acces rapid la toate punctele de interes din zona: Jollie Ville Mall, Baneasa Shopping Center (IKEA, Carrefour, Metro etc.), Baneasa Technology Park, Padurea Baneasa si Padurea Tunari.

Proiectul Baneasa Happy House
se intinde pe o suprafata de 3.725 de metri patrati, dintre care 62% sunt spatii verzi si alei. Ansamblul contine 52 de apartamente spatioase si bine compartimentate, situate in 2 imobile cu regim de inaltime redus.

Preturile pornesc de la 623 EURO/mp, avand posibilitate de plata in rate pe o perioada intre 3 si 7 ani.

Greenfield este ansamblul rezidential dezvoltat de Impact Developer & Contractor unde te poti bucura de natura si de viata alaturi de familia ta, alaturi de cei pe care ii iubesti si carora le oferi un mediu sanatos, un mediu care favorizeaza o evolutie pozitiva.

Complexul este situat in zona de nord a capitalei, in padurea Baneasa, aproape de Gradina Zoologica, avand acces facil catre Carrefour Feeria, Aeroport Baneasa, DN 1 si Aeroport Otopeni.

Ansamblul rezidential Greenfield are pana in present 5 cartiere construite: Blue, Onix, Quartz, Rubin si Topaz avand in total 65 de blocuri cu regim de inaltime scazut si 34 de case.

Apartamentele pornesc de la 70.000 euro, existand si posibilitatea de inchiriere pe o perioada determinata de timp, chiria lunara fiind scazuta apoi din pretul total al locuintei.

Editia de primavara a Targului National Imobiliar poate fi vizitata in perioada 13-16 MAI 2010 la Palatul Parlamentului.

Articol preluat de pe bloombiz.ro

Postează-ți părerea

Adresa ta de email nu va fi publicată.

S-ar putea să te mai intereseze și
Cum a reușit Cosmopolis să vândă 100 de apartamente în mai puțin de 6 luni (P)

Reducerile oferite de dezvoltator la apartamente și vile constituie un punct de atracție pentru cumpărători. Complexul rezidențial Cosmopolis este unul dintre cele mai bune exemple de succes în acest...

citește mai departe
Apartamente de Prima Casă în Evocasa Optima: 47.000 de euro pentru 2 camere

Cel de-al doilea bloc din cadrul complexului urmează a fi livrat la sfârșitul acestei veri. Primul bloc din ansamblul rezidențial Evocasa Optima, din zona Titan-1 Decembrie, a ajuns la...

citește mai departe
Cât poți economisi prin termoizolarea locuinței cu plăci minerale? Află folosind Multiestimatorul, un program de calcul lansat de Xella (P)

Grupul german a lansat recent pe piața locală Multipor – un produs 100% mineral, incombustibil și permeabil la vapori. Compania germană Xella, lider internațional pe piața materialelor de construcții,...

citește mai departe
Gestionarii programului Prima Casă cer o suplimentare a fondurilor. De cine atârnă decizia finală

Mai mult de jumătate din banii alocați pentru 2013 au fost epuizați în primele cinci luni ale anului. Reprezentanții statului par să răspundă “presiunii” mai mult sau mai puțin...

citește mai departe
Cele mai importante aspecte de luat în seamă la achiziția unui apartament nou (P)

Un scurt research pe piața vânzărilor imobiliare a reliefat că persoanele aflate în căutarea unei locuințe noi sunt influențate radical de doi factori majori: localizarea și prețul, exact în...

citește mai departe