Află rapid răspunsul la orice întrebare despre piața imobiliară
Introdu minim 3 caractere
Caută în
18 feb. 2010

Valoarea investitiilor la Stadionul National in 2010, aproximativ 440 milioane lei

scris de Bloombiz in categoria Ştiri imobiliare

Primarul Capitalei, Sorin Oprescu, a declarat, joi, ca valoarea investitiilor pentru lucrarile de finalizare a Stadionului National este de aproximativ 440 milioane de lei, acesta urmand sa fie terminat la sfarsitul anului 2010. 

 

„Eu cred ca se poate finaliza si mai repede de sfarsitul anului, insa vom vedea cum evolueaza lucrurile”, a spus primarul Capitalei, la conferinta de presa in care municipalitatea a prezentat Stadionul National ca principal obiectiv al investitiilor.
Oprescu a amintit ca, in cursul acestui an, urmeaza sa fie finalizate gradenele, stalpii de sustinere ai acoperisului, compartimentele si instalatiile interioare, retelele exterioare aferente utilitatilor, precum si acoperisul retractabil pentru care actele au fost semnate anul trecut.
Vremea nefavorabila a intarziat lucrarile Directorul de constructii civile al firmei Max Bogl care se ocupa de ridicarea stadionului National din cadrul Complexului Lia Manoliu, Stefan Monus, a declarat, miercuri, agentiei MEDIAFAX, ca vremea nefavorabila a intarziat lucrarile dar ca noua constructie va fi gata pana la sfarsitul anului.
Anul trecut municipalitatea a platit si banii pe care Guvernul trebuia sa-i dea pentru lucrari Primarul Sorin Oprescu i-a spus, marti, premierului Emil Boc ca daca anul trecut municipalitatea a platit si banii pe care Guvernul trebuia sa-i dea pentru lucrarile la Stadionul National, in 2010 nu va mai putea suporta cota cu care Executivul trebuie sa participe la realizarea acestuia.
Potrivit primarului general, discutia cu premierul Emil Boc privind Stadionul „Lia Manoliu” a avut in vedere cota parte din finantarea pe 2010 pe care Guvernul trebuie sa o asigure, conform protocolului incheiat cu municipalitatea.
In timpul vizitei din ianuarie, de la Frankfurt, Sorin Oprescu a aratat ca doreste incheierea unui parteneriat public-privat cu firma care administreaza arena din acest oras, pentru managementul Stadionului National „Lia Manoliu”.

Articol preluat de pe bloombiz.ro

Postează-ți părerea

Adresa ta de email nu va fi publicată.

S-ar putea să te mai intereseze și
Cum a reușit Cosmopolis să vândă 100 de apartamente în mai puțin de 6 luni (P)

Reducerile oferite de dezvoltator la apartamente și vile constituie un punct de atracție pentru cumpărători. Complexul rezidențial Cosmopolis este unul dintre cele mai bune exemple de succes în acest...

citește mai departe
Apartamente de Prima Casă în Evocasa Optima: 47.000 de euro pentru 2 camere

Cel de-al doilea bloc din cadrul complexului urmează a fi livrat la sfârșitul acestei veri. Primul bloc din ansamblul rezidențial Evocasa Optima, din zona Titan-1 Decembrie, a ajuns la...

citește mai departe
Cât poți economisi prin termoizolarea locuinței cu plăci minerale? Află folosind Multiestimatorul, un program de calcul lansat de Xella (P)

Grupul german a lansat recent pe piața locală Multipor – un produs 100% mineral, incombustibil și permeabil la vapori. Compania germană Xella, lider internațional pe piața materialelor de construcții,...

citește mai departe
Gestionarii programului Prima Casă cer o suplimentare a fondurilor. De cine atârnă decizia finală

Mai mult de jumătate din banii alocați pentru 2013 au fost epuizați în primele cinci luni ale anului. Reprezentanții statului par să răspundă “presiunii” mai mult sau mai puțin...

citește mai departe
Cele mai importante aspecte de luat în seamă la achiziția unui apartament nou (P)

Un scurt research pe piața vânzărilor imobiliare a reliefat că persoanele aflate în căutarea unei locuințe noi sunt influențate radical de doi factori majori: localizarea și prețul, exact în...

citește mai departe