Vivenda Residencias: ZIUA PORŢILOR DESCHISE – 17 noiembrie 2012 (P)

scris de Imobiliare.ro in categoria Advertoriale, Ştiri imobiliare
Publicat pe: 16 Noiembrie 2012, Ultima actualizare: 01 Februarie 2013

Cumpărătorii interesaţi de achiziţia unui apartament cu trei camere la un preţ promoţional – dar nu numai – pot vizita ansamblul din Bulevardul Basarabiei.

Din dorinţa de a facilita accesul la o locuinţă nouă, cu standarde moderne, unei plaje cât mai mare de clienţi, dezvoltatorul spaniol Hercesa a pregătit cumpărătorilor o surpriză pe final de an: un pachet promoţional de 10 apartamente în cadrul ansamblului Vivenda Residencias, fiecare la preţul de 380.000 RON + TVA de 5%. Parcarea şi boxa pot fi achiziţionate în rate fără dobândă, direct de la dezvoltator. Aceasta este o ofertă promoţională menită să încununeze cu succes un an în care piaţa imobiliară nu a fost una tocmai prietenoasă.

În acest sens, compania spaniolă îşi deschide porţile sâmbătă, 17 noiembrie, în intervalul orar 10–16 pentru toţi acei clienţi care caută un apartament cu trei camere complet finisat, decomandat, gata să îşi cunoască cumpărătorul înainte de sărbătorile de iarnă.

* Oferta este valabilă în limita stocului disponibil, până la data de 31.12.2012. Mai multe detalii găsiţi pe site-ul companiei.

O pată de culoare între blocurile gri
Gândit pentru a oferi cumpărătorilor o alternativă la locuinţele vechi şi gri, Vivenda Residencias este o pată de culoare situată la graniţa dintre sectoarele 2 şi 3 ale Capitalei. Amplasat în zona Bulevardului Basarabia, complexul dezvoltat de compania spaniolă Hercesa se distinge prin arhitectura deosebită, compartimentarea ingenioasă, oferind, în acelaşi timp, confort şi relaxare.

Complexul imobiliar Vivenda Residencias se situează în zona de est a Bucureştiului, la 10 minute de Stadionul National Arena şi Parcul Titan şi la numai 5 minute de Parcul Morarilor sau centre comerciale precum Cora Pantelimon sau Auchan Titan. Fiind înconjurat de 4 artere principale – Bulevardul Basarabia, Şoeaua Morarilor, Şoseaua Pantelimon şi Bulevardul Chişinău -, ansamblul oferă un acces facil la mijloacele de transport în comun: în imediata apropiere există mai multe linii de autobuz şi tramvai, precum şi staţie de metrou, toate făcând rapid legătura cu orice altă zonă din Bucureşti.

Apartamente de la 2 la 5 camere
Oferta dezvoltatorului spaniol include apartamente complet finisate cu două până la cinci camere. Pentru apartamentele de două camere sunt disponibile două tipologii, iar pentru cele de trei camere sunt disponibile până la şase tipologii de unităţi locative. Locuinţele aflate la parterul clădirilor beneficiază de terase generoase sau grădini. În proiect sunt disponibile şi apartamente de tip duplex, cu terase ce oferă atât intimitate, cât şi ample privelişti.

Apartamentele beneficiază de finisaje de bună calitate, de la gresia şi parchetul folosite, până la radiatoare, centrală termică proprie fiecărui apartament, prize şi întrerupătoare. Toate apartamentele beneficiază de utilităţi contorizate separat (apometre, contori pentru curent electric şi consum de gaze). O atenţie deosebită a fost acordată şi spaţiilor comune, unde se regăsesc atât placări reci, de granit, cât şi placări calde, de lemn.

Complexul dispune de două subsoluri unde se găsesc spaţii de depozitare generoase, precum şi locuri de parcare. Accesul în complex este păzit şi monitorizat video 24 din 24, acesta făcându-se pe bază de cod de acces la interfoanele porţilor de acces sau cu telecomandă pe zona de acces în parcările subterane. Spaţiile comune dintre clădiri beneficiază de zone verzi amenajate, precum şi de locuri de joacă pentru copii.

Gradul de ocupare a proiectului este de peste 60%, în condiţiile în care toate apartamentele sunt locuite de către clienţi finali.

Hercesa, mai mult de 35 de ani de experienţă în domeniu
Hercesa şi-a început activitatea în România în anul 2004, odată cu achiziţionarea clădirii Cişmigiu. În prezent, dezvoltatorul imobiliar a finalizat şi a dat în folosinţă 420 de apartamente în proiectul Vivenda Residencias şi plănuieşte construcţia a încă aproximativ 5.100 de locuinţe în Bucureşti, în cele trei proiecte situate în diferite puncte ale Capitalei: Vivenda Residencias, ansamblul Ghencea (zona Prelungirea Ghencea) şi Estellas Residencias (în zona Şoseaua Orhideelor).

Începând cu 1975, Hercesa şi-a desfăşurat activitatea imobiliară în Spania, în domenii ca cel rezidenţial, industrial şi cel de gestiune managerială, iar din 2004 a intrat pe scena internaţională. Cele peste 14.000 de locuinţe livrate şi o politică orientată către client – cel mai bun produs la cel mai bun preţ -, acestea îi susţin traiectoria în cei 35 de ani de experienţă. În ceea ce priveşte activitatea industrială şi de servicii, departamentul ”Hercesa Empresas” gestionează nouă milioane de metri pătraţi de teren în zone industriale; în acelaşi timp, acesta construieşte şi comercializează hoteluri, centre comerciale, zone industriale, clădiri pentru birouri sau proiecte rezidenţiale pentru vârstnici. De asemenea, compania gestionează clădiri de apartamente în regim de închiriere, apartamente pentru turişti şi spaţii comerciale. În prezent, din portofoliul companiei fac parte aproximativ 30.000 de locuinţe în curs de dezvoltare în Spania, Portugalia, România, Bulgaria, Cehia, Polonia, Maroc, Ecuador, Mexic, şi Panama.

Hercesa acţionează ca un administrator cu puteri depline. Astfel, compania poate controla fiecare dintre fazele proiectelor sale, putând garanta calitatea în orice moment. Accentul pus pe această administrare şi pe optimizarea timpului necesită o bună cunoaştere a caracteristicilor sectorului imobiliar.

Imobiliare.ro este site-ul de imobiliare din România cu cea mai mare încredere în rândul utilizatorilor. Imobiliare.ro promite celor care își caută o locuință, cumpărători și chiriași, cea mai bună experiență de căutare și îi ajută să ia cea mai bună decizie pentru a găsi casa ideală.

Postează-ți părerea

Your email address will not be published. Required fields are marked *

S-ar putea să te mai intereseze și
Luxury Homes Ovidiu: apartamente în Mamaia, între lacul Siutghiol și mare, complet mobilate și utilate. Te poți muta imediat! (P)

În cadrul complexului, realizat în stil arhitectural italian, apartamentele sunt dispuse câte patru, respectiv trei, pe etaj – locatarii vor beneficia, astfel, de un grad sporit de intimitate. Amplasat...

citește mai departe
Quantum Premium Modules Group, primul showroom de case modulare din Europa de Est (P)

Showroomul va dispune de peste 50 de modele de case cu design modern și minimalist, la prețuri foarte accesibile, construite pe diferite tipuri de structuri. Quantum Premium Modules Group,...

citește mai departe
AXXIS NOVA Resort & SPA: Se lansează primul concept imobiliar integrat din Mamaia Nord (P)

Luna septembrie marchează lansarea primului concept imobiliar integrat din Mamaia Nord, AXXIS Nova Resort & SPA, un proiect unic care va cuprinde un hotel de cinci stele și șase...

citește mai departe
Urban Plaza redefinește linia orizontului la Brașov: 2.000 de apartamente și facilități integrate, la cele mai înalte standarde

Cea dintâi etapă de construcție se află în curs de finalizare, iar predarea locuințelor aferente celei de-a doua va începe spre finele acestui an. După 13 ani de experiență,...

citește mai departe
WIN Herăstrău: echilibrul și armonia arhitecturii contemporane, la un pas de cel mai mare parc al Capitalei (P)

La finalizare, ansamblul va fi format din șase clădiri rezidențiale, ce vor însuma aproximativ 300 de apartamente. Visezi la o locuință perfect concepută pentru nevoile tale, în care să...

citește mai departe