Spatiu de birouri, open space, amenajare unica, preluare imediata

Braşov, zona Central - Hartă

Proprietate retrasă din piață! Click aici pentru a vedea anunțurile asemănătoare active!


6.828 RON
1.659 USD
1.400,7

EUR

+ TVA / lună
42 RON
10 USD
8,7

EUR

+ TVA / mp / lună
Comision 0% de la chiriaş

Caracteristici

  • Tip imobil:Cladire de birouri
  • Suprafaţă totală disponibilă:161 mp
  • Clasa birouri:A
  • Regim înălţime:P+8E
  • An construcţie:2007

Spaţii disponibile

  • 161 mp
  • 8,7 EUR/mp (total: 1.400,7 EUR/lună) + TVA, Comision 0% cumpărător
  • Etaj 7

Specificaţii

RE/MAX Central propune spre inchiriere o Reprezentare Exclusiva materializata printr-un spatiu de birouri la etajul al 7'lea al unui imobil construit special cu aceasta destinatie.
Amplasarea cladirii este una avantajoasa, apropierea de multiple puncte de interes, vizibilitatea exceptionala fac din aceasta proprietate locul ideal unde sa va desfasurati activitatea si sa puteti numi acest spatiu biroul sau sediul central al companiei dumneavoastra.
Interiorul este amenajat, pozele sunt cele reale, fatada imobilului este de tip cortina, pardoseala este dintr-un material pvc special pentru birou, care poate fi intretinut si improspatat usor, tavan casetat cu corpuri de iluminat de tip led, ventiloconvectoare cu doua cai pentru aer cald si rece in functie de sezon, jaluzele personalizate, retea de cabluri in pardoseala, iluminat inteligent pe zone, si multe alte dotari suplimentare care imbunatatesc atmosfera de lucru din cadrul biroului. Exista si o chicineta alaturi de un spatiu de luat masa, o toaleta, si foarte important acces la o terasa exterioara direct din spatiu. Suprafata utila a intregului birou este de 161 mp utili, iar daca aceasta suprafata nu este suficienta se mai pot adauga inca 225 mp disponibili in cursul anului urmator (2020) evident la alte costuri.
Cladirea este una moderna, respecta toate standardele in vigoare, beneficiaza de doua lifturi de cate 6 persoane, receptie la parter etc.
Proprietatea este disponibila imediat.
Utilitatile sunt contorizate separat ( curent, gaz, apa ) si se platesc in functie de consumuri iar la acestea se adauga un cost de aproximativ 3 lei/mp lunar cost cu mentenanta spatiilor comune. In mentenanta sunt incluse intretinerea, iluminatul, curatenia spatiilor comune, intretinere lifturi, paza cladiri, receptia, etc. Toate aceste costuri sunt in sistem open book si se platesc catre administratia cladirii.
Pentru mai multe detalii si eventual vizionari puteti accesa numerele de telefon si adresele de e-mail afisate.


Nr terase: 1
Nr grupuri sanitare: 1
Suprafata construita: 171 mp
Nr incaperi: 1
Pret negociabil
Utilitati - Sistem incalzire (Centrala proprie); Climatizare (Ventiloconvectoare); Utilitati generale (Telefon)
Finisaje - Podele (Mocheta)
Dotari - Dotari imobil (Interfon); Diverse (Sistem de alarma)

pretinchiriere: 1400
monedainchiriere: EUR
pretinchiriereunitar: 8.7
monedainchiriereunitar: EUR

Disponibilitate proprietate: Imediat

Localizare şi împrejurimi