Proprietar - Apartamente 2 camere Floreasca - Promenada Mall

Bucureşti, zona Barbu Văcărescu - Hartă

Proprietate retrasă din piață! Click aici pentru a vedea anunțurile asemănătoare active!


4.642 RON
1.126 USD
952,5

EUR

/ lună
62 RON
15 USD
12,7

EUR

/ mp / lună
Comision 0% de la chiriaş

Caracteristici

  • Tip imobil:Bloc de apartamente
  • Suprafaţă totală disponibilă:75 mp

Spaţii disponibile

  • 75 mp
  • 12,7 EUR/mp (total: 952,5 EUR/lună), Comision 0% cumpărător
  • din data de 01/03/2020

Specificaţii

Apartamente 2 camere disponibile in complexul residential Aviaţiei Tower din blvd. Dimitrie Pompeiu lângă hotel Marriott Courtyard, în centrul clădirilor de birouri clasa A+ aflate între Calea Floreasca, Barbu Văcărescu şi Gara Herăstrău.

Sunteţi la "walking distance" de noua promenadă a parcului Bordei, care conectează pietonal strada Zăgazului cu blvd. Mircea Eliade şi Primăverii, Şoseaua Nordului şi Parcul Herăstrău. Dacă doriţi să ajungeţi cu maşina din nord spre centru, sunteţi în sens contrar faţă de aglomeraţie, atât dimineaţa cât şi seara, iar la distanţă de sub 10 minute de mers pe jos aveţi acces la staţiile de metrou Aurel Vlaicu sau Pipera.

Apartamentele se inchiriaza nemobilate ( doar baia este amenajata). Pretul este de 950 EUR/ luna.

Materialele de calitate superioară, finisajele atent selectate şi executate, totul vă va oferi eleganţa în căutarea căreia v-aţi aflat mereu.

*Parchet triplu stratificat Ter Hurne, de înaltă calitate
*Produse sanitare premium marca Vitra
*Plăci ceramice marca Porcelanosa în formate şi finisaje extrem de variate, ce se remarcă prin tehnologia de fabricare şi designul inovator.
- Tâmplărie exterioară Shuco aluminiu cu sticlă Low E şi 4 Seasons pentru reglarea temperaturii în casă
- Fatada ventilata ceramica pentru o fono izolare performantă
- Sisteme de reglaj a temperaturii în fiecare cameră
- Vată minerală pentru un plus de izolare termică şi acustică
- Sisteme de aer condiţionat multisplit
- Cărămidă Porotherm 25 Robust cu protecţie împotriva penetrării apei
- Ascensoare Schindler pentru 9 pasageri, cu rezistenţă la foc şi apă
- Oţel beton S500

Faţada ventilată Ceramica a imobilului Aviaţiei Tower by Rădăcini este una dintre piesele de rezistenţă şi este proiectată să devină un reper pentru ansamblurile rezidenţiale premium din zonele Herăstrău, Zăgazului sau Floreasca.

Aviaţiei Tower by Rădăcini reprezintă unul dintre proiectele "de portofoliu" ale arhitecţilor de la Vlad Simionescu & Asociaţii şi este dezvoltat de grupul Rădăcini, unul dintre cei mai mari comercianţi de autovehicule din România.

Lucrările de interior, finisarea apartamentelor şi spaţiilor comune sunt asigurate de Tehnoclima General Contractor, împreună cu arhitecţii de interior Phenomena Design Laboratory, care au realizat unele dintre cele mai apreciate dezvoltări rezidenţiale pe segmentul premium, din zona Floreasca şi Herăstrău.

Spaţiile verzi sunt bine integrate: chiar în faţa intrării centrale, asigurând o retragere confortabilă faţă de blvd. Dimitrie Pompeiu, este proiectat un parc de 900 mp, care va reprezenta şi o perdea naturală de vegetaţie pentru locatarii de la etajele inferioare şi va estompa din tumultul cartierului.

Localizare şi împrejurimi