Inchiriere spatiu birouri Dorobanti - Floresca

Bucureşti, zona Dorobanţi - Hartă

Proprietate retrasă din piață! Click aici pentru a vedea anunțurile asemănătoare active!


12.086 RON
2.953 USD
2.475

EUR

/ lună
54 RON
13 USD
11

EUR

/ mp / lună

Caracteristici

  • Tip imobil:Cladire de birouri
  • Suprafaţă totală disponibilă:225 mp
  • Regim înălţime:P+6E
  • Nr. locuri parcare:1
  • An construcţie:2008

Spaţii disponibile

  • 225 mp
  • 11 EUR/mp (total: 2.475 EUR/lună), Comision: standard
  • inchiriat
  • Etaj 2

Specificaţii

Cautati mai mult spatiu si un cadru modern pentru afacerea dvs ? Acest open space din Dorobanti este locul potrivit pentru dvs si angajatii dvs !

Ocupati intreg etajul 2 al unui imobil cu 6 nivele care a fost construit in anul 2008. Aveti la dispozitie un open space, 1 receptie, 3 birouri individuale, 3 grupuri sanitare si o chicineta pe o suprafata de 225 mp utili.

Acest spatiu de birouri va permite sa va indepliniti activitatile de serviciu mult mai eficient, intr-un cadru aerisit, cu pereti inalti si geamuri lagi, care permit iluminarea uniforma si generoasa a intregii incaperi. Ca si repartizare sunt doua zone de lucru. La intrare este o zona de receptie plus doua camere cu pereti din sticla, un grup sanitar, o chicineta si un balcon deschis. A doua zona include un open space plus un birou individual cu pereti din sticla, 2 grupuri sanitare si un balcon. Balcoanele deschise sunt ideale ca si zone de fumat.

Aici gasiti conditii optime pentru a lucra fara probleme: geamuri de tip termopan cu tamplarie din aluminiu si aer conditionat; esti conectat la internet si cablu tv; intrare cu videointerfon, sistem de alarma si paza non-stop, senzor incendii, centrala proprie, plus un loc de parcare in garajul subteran.

Va desfasurati activitatea intr-o zona foarte avantajoasa, Dorobanti - Floreasca. Aveti acces facil catre zona de nord a orasului, cu multiple mijloace de transport.


Nr terase: 2
Nr grupuri sanitare: 2
Nr incaperi: 5
Utilitati - Utilitati generale (Telefon)
Dotari - Diverse (Sistem de alarma)
Servicii - Servicii imobil (Curatenie)

pretinchiriere: 2475
monedainchiriere: EUR
pretinchiriereunitar: 11
monedainchiriereunitar: EUR

Disponibilitate proprietate: Imediat

Localizare şi împrejurimi