Birou de închiriat

Bucureşti, Sector 6, zona Ghencea - Hartă

Proprietate retrasă din piaţă! Click aici pentru a vedea anunţurile asemănătoare active!


47.848 RON
11.740 USD
9.899

EUR

/ lună
96 RON
23 USD
19,79

EUR

/ mp / lună

Caracteristici

 • Tip imobil:Cladire de birouri
 • Suprafaţă totală disponibilă:500 mp

Spaţii disponibile

 • Birouri în plan deschis (de la 10 persoane) – ANCHOR BUSINESS CENTRE
 • 500 mp
 • 19,79 EUR/mp (total: 9.899 EUR/lună)
 • inchiriat
 • Căutați un birou vast, pentru echipa dumneavoastră din ce în ce mai mare? Obțineți un spațiu de lucru privat open plan, ideal pentru 10-15 persoane, plus acces nerestricționat la peste 200 mp de spații comune, într-una dintre cele mai prestigioase locații din oraș.
  Această ofertă include un birou open plan complet mobilat pentru 10-15 persoane, echipat cu mobilier de birou modern, ergonomic; internet wireless de mare viteză; linii telefonice fixe și telefoane portabile; în plus, acces la imprimantă, scanner și fotocopiator utilizate în comun. Veți beneficia de servicii administrative, inclusiv servicii profesioniste de preluare a apelurilor telefonice; recepție și redirecționare a corespondenței; și personal de recepție care să vă întâmpine oaspeții. Printre facilitățile utilizate la comun se numără săli de întâlnire care pot fi rezervate cu ora; o bucătărie dotată cu aparatura necesară pentru prepararea ceaiului și a cafelei; un business lounge; și o zonă mai mică de recreere. Sunt incluse toate costurile pentru utilități, plus servicii de curățenie și întreținere pentru biroul dvs. și spațiul comun. Ca membru Regus, veți avea, de asemenea, acces la evenimentele comunității Regus, la promoții și reduceri din partea brandurilor de top, precum și acces gratuit la 50 de milioane de hotspot-uri Wi-Fi din întreaga lume.
  Aveți nevoie de mai mult spațiu? Vă putem crea birouri private personalizate în funcție de nevoie dvs., de la 1 la 100 de mese de lucru sau chiar mai mult. Lăsați-vă nevoile de spații de lucru în grija noastră și câștigați mai mult timp pentru a vă concentra asupra afacerilor dvs.
  Cu o gamă vastă de spații de lucru și comunități profesioniste, pline de inspirație și dispuse să coopereze, Regus a ajutat deja peste 2,5 milioane de persoane să accepte această revoluție în materie de spații de lucru. Lucrați unde, când și cum doriți în spații profesioniste, special concepute pentru a susține productivitatea.
  Cu peste 3.000 de locații şi 100.000 de birouri a căror suprafață variază între 5 mp și peste 1.000 mp, putem oferi spațiul de lucru perfect pentru oricine.
  Întrebați acum
  https://www.regus.ro/office-space/romania/bucharest/bucharest-anchor-business-centre?utm_source=imobiliare.ro&utm_medium=portal

Specificaţii

Suntem cel mai mare furnizor de spații de lucru flexibile din lume, cu clienți care includ unii dintre cei mai de succes antreprenori, persoane fizice și corporații de miliarde de dolari.
Compania noastră a fost fondată în Bruxelles, Belgia, în 1989, iar sediul Regus se află în Zug, Elveția, și este listat la Bursa din Londra.

Localizare şi împrejurimi