Inchiriere Apartament 3 Camere Mihai Bravu Splaiul Unirii

Bucuresti, zona Mihai Bravu - Hartă

Proprietate retrasă din piaţă!


19 RON
4 USD
4

EUR

/ mp / lună
2.159 RON
500 USD
452

EUR

/ lună

Caracteristici

  • Suprafaţă totală disponibilă:113 mp
  • Tip imobil:Cladire de birouri
  • Denumire imobil:spatiu birou

Spaţii disponibile

  • spatiu birou
  • 113 mp
  • 4 EUR/mp (total: 452 EUR/lună), Comision: 50%

Specificaţii

Apartament 3 camere de închiriat Mihai Bravu - ideal pentru spațiu de birou 
Vă propunem spre închiriere un apartament cu 3 camere la vilă, semidecomandat, confort 1, situat în cartierul Vitan, în zona Mihai Bravu, Spaiul Unirii. Apartamentul este regăsit într-un imobil construit în anul 2017, o vilă nouă, fiind disponibil la etajul 2 din 2. Are o suprafață de 113 mp. Imobilul este situat in apropiere de piață, stație RATB, școli, gradiniță.

Dotări:

Apartamentul este construit într-o vilă - are acces la curte comună (263mp teren), este izolat exterior, dotat cu centrală proprie și AC, parchet și gresie, geamuri termopan, este nemobilat, bucătăria semi-utilată și baia complet utilată.  Apartamentul are balcon și vedere spre stradă.

Pozitionare

Având trafic pietonal scăzut, este pretabil pentru un spațiu de birouri. Apartamentul se află într-o zonă foarte liniștită, în zonă de birouri, fără trafic auto.  

ID intern:ID: BDE-00209
Poziționează-ți afacerea în văzul lumii! Mută-te într-o zonă liniștită în apartament la VILĂ!

Fie că visezi la un sediu de afacere modern, curat cu un spațiu enorm și foarte bine aranjat, fie că îți dorești să te muți la apartament și să ai parte de liniște, confort și acces imediat la principalele puncte de interes, acest apartament este alegerea ideală pentru tine.

Este poziționat într-o zonă care îți va aduce numai avantaje, indiferent de modul în care plănuiești să-l utilizezi? Vrei o afacere și îți cauți un sediu modern? Acest apartament îți oferă acces la o zonă de birouri numai bună pentru a te dezvolta.

Vrei să te muți într-un apartament nou și să-l personalizezi pe acesta după propriile dorințe? Acest apartament este soluția. La un preț absolut fascinant pentru un apartament cu 3 camere în capitală, acest minunat apartament nu poate însemna pentru tine decât un singur lucru: 113mp de libertate de mișcare și un viitor frumos în față.

Programează o vizionare pentru a putea vedea despre ce este vorba!

Localizare şi împrejurimi