Spatiu de birouri - 600mp - Piata Victoriei

Bucureşti, zona P-ţa Victoriei - Hartă

Proprietate retrasă din piaţă!


28.847 RON
6.504 USD
6.000

EUR

/ lună
48 RON
11 USD
10

EUR

/ mp / lună

Caracteristici

  • Tip imobil:Cladire de birouri
  • Suprafaţă totală disponibilă:600 mp
  • Regim înălţime:P+2E+M
  • Nr. locuri parcare:8
  • An construcţie:2018

Spaţii disponibile

  • 600 mp
  • 10 EUR/mp (total: 6.000 EUR/lună), Comision: standard

Specificaţii

Cladirea de birouri pe care am placerea sa o prezint, este amplasata in Piata Victoriei, beneficiind de apropierea de mijloace de transport in comun (metrou, autobuze), acces facil atat catre centrul, cat si catre nordul orasului, si vizibilitate excelenta dinspre Sos. Nicolae Titulescu.
Suprafata de 600 mp inseamna spatiu suficient unor domenii de activitate din cele mai variate. Cladirea beneficiaza de 2 locuri de parcare in fata, 1 in spate (exista si un acces pietonal in spate + posibilitate rampa aprovizionare) si de posibilitatea altor 5 sloturi in parking-ul privat vecin, adiacent pe latura din spatele imobilului.
Fiecare nivel este structurat open space, etajul 1 si 2 dispunand de cate 1 grup sanitar si de cate 2 balcoane, iar mansarda are o terasa de 59 mp.
Cladirea este noua, dar la gri, ceea ce reprezinta un atu pentru o companie care isi doreste un sediu personalizat, atat la exterior, cat si la interior, in functie de nevoile, domeniul de activitate, dorintele managementului, etc.. Proprietarul (persoana fizica) isi asuma o serie de lucrari, ce ar urma a fi efectuate, cu suportul financiar al viitorului chirias, sume ce vor fi deduse din chiria aferenta, ca de exemplu:
- HVAC (solutie tehnica aleasa de comun acord)
- definitivare instalatii electrice si de iluminat (conform configuratiei dorite)
- finisaje + obiecte sanitare pentru grupurile sanitare
- tavan fals
- instalatie monitorizare paza
- amenajare/finisare curte + terasa + scara
- lift.
Suprafetele vitrate prezente intr-un numar suficient de mare, asigura spatiilor de lucru atat o ambianta plina de lumina si caldura, cat si reducere a costurilor in ceea ce priveste consumul de energie electrica. La costuri reduse, dar si confort, contribuie si tamplaria germana (gri exterior/alb interior) cu 3 foi de geam (confort termic si fonic sporit), si izolatia termica de min. 10 cm. De asemenea, exista alimentare 220V/380V, adica suficienta putere, pentru fiecare nivel.
Cladirea este ideala pentru companii care doresc un spatiu individual, o cladire multifunctionala, eleganta, amplasata in centrul Bucurestiului. Spatiile de birouri pot fi amenajate personalizat in functie de design-ul corporate al fiecarui brand si nevoile specifice fiecarui client. Arhitectura open space ofera facilitati multiple de amenajare in functie de necesitatile si dorintele utilizatorului. De la clinici medicale sau stomatologice, la companii IT, de consultanta sau private banking, acest spatiu poate fi locatia perfecta.
Cladirea se inchiriaza de preferat catre un singur beneficiar, si se adauga 3EUuro/mp pentru mentenanta si asistenta tehnica (incluzand monitorizare/paza + curatenie + 8 locuri de parcare).
Proprietarul are nevoie de aprox. 6-8 luni avans pentru terminarea lucrarilor asumate mai sus si intre 2 si 3 luni ca timp pentru executia propriu-zisa, dar nu exclude si alte variante ce pot fi analizate.


Nr terase: 1
Nr grupuri sanitare: 2
Suprafata construita: 700 mp
Nr incaperi: 5

pretinchiriere: 6000
monedainchiriere: EUR
pretinchiriereunitar: 10
monedainchiriereunitar: EUR

Disponibilitate proprietate: Imediat

Localizare şi împrejurimi