Birou de închiriat

Bucuresti, Sector 3, zona Pantelimon - Hartă

Proprietate retrasă din piaţă!


66 RON
15 USD
13,92

EUR

/ mp / lună
3.314 RON
767 USD
696

EUR

/ lună

Caracteristici

  • Suprafaţă totală disponibilă:50 mp
  • Tip imobil:Cladire de birouri

Spaţii disponibile

  • CE-AR FI SĂ VĂ REZERVAȚI UN SPAȚIU DE LUCRU LA SPACES Unirii?
  • 50 mp
  • 13,92 EUR/mp (total: 696 EUR/lună)
  • inchiriat
  • Spaces Unirii este un spațiu care inspiră, în care ideile curg, se pot construi companii și networking-ul evoluează. Spaces oferă un spațiu de co-working, inclusiv cu cele mai recente tehnologii, mobilier de calitate superioară și zone comune, cum ar fi cantina, clubul de afaceri și o echipă administrativă multilingvă și profesionistă. La Spaces, veți putea lucra într-o atmosferă profesională și vă veți putea dezvolta contactele profesionale în timp ce vor scădea costurile și va crește rentabilitatea. Spaces vă oferă flexibilitate extremă, plătind numai pentru ceea ce utilizați. Totul este inclus. În conformitate cu termenele și condițiile. Spațiul total include un spațiu comun de 20 m², echipat cu mobilier de calitate superioară, zone comune, cum ar fi bucătăria, recepția multilingvă, și fără alte tarife și costuri suplimentare, cum ar fi cele pentru consumul de apă, energie electrică și pentru comunitate. Începeți activitatea ACUM. Faceți clic aici pentru mai multe informații:
    https://www.regus.com/coworking-space?utm_source=imobiliare.ro&utm_medium=portal

Specificaţii

Suntem cel mai mare furnizor de spații de lucru flexibile din lume, cu clienți care includ unii dintre cei mai de succes antreprenori, persoane fizice și corporații de miliarde de dolari.
Compania noastră a fost fondată în Bruxelles, Belgia, în 1989, iar sediul Regus se află în Zug, Elveția, și este listat la Bursa din Londra.

Localizare şi împrejurimi