Birou de închiriat

Bucureşti, Sector 1, zona Primăverii - Hartă

Proprietate retrasă din piață! Click aici pentru a vedea anunțurile asemănătoare active!


1.409 RON
351 USD
289

EUR

/ lună
28 RON
7 USD
5,78

EUR

/ mp / lună

Caracteristici

 • Tip imobil:Cladire de birouri
 • Suprafaţă totală disponibilă:50 mp

Spaţii disponibile

 • Apartenenta la BUSINESS WORLD GOLD - CHARLES DE GAULLE PLAZA
 • 50 mp
 • 5,78 EUR/mp (total: 289 EUR/lună)
 • inchiriat
 • Căutați spațiu de birou la un preț accesibil în orașul dvs.? Un abonament la rețeaua Regus vă oferă acces imediat la maximum 50 mp de spațiu de întâlniri sau de co-working, la un preț începând de la numai 289 Lei/lună.
  Acest serviciu flexibil pe bază de abonament vă oferă acces la toate cele 3.000 de centre de afaceri Regus de pe tot Globul. Indiferent unde trebuie să lucrați, veți putea să accesați servicii de telefonie și o rețea de Wi-Fi de mare viteză, toate facilitățile de bază pe care le așteptați de la un spațiu de lucru modern și chiar să vă bucurați de servicii de recepție și asistență administrativă oferite de personalul nostru dedicat. Noi ne vom ocupa chiar și de amenajarea spațiului înainte de sosirea dvs. – așadar, tot ce aveți de făcut este să vă prezentați la birou și să lucrați.
  Noi vă vom personaliza biroul în funcție de nevoile dvs., de la 1 la 100 de mese de lucru sau mai multe, astfel încât dvs. să vă petreceți timpul concentrându-vă la activitatea dvs., nu la spațiul de lucru.
  Cu o gamă vastă de spații de lucru și comunități profesioniste, pline de inspirație și dispuse să coopereze, Regus a ajutat deja peste 2,5 milioane de persoane să accepte această revoluție în materie de spații de lucru. Lucrați unde, când și cum doriți în spații profesioniste, special concepute pentru a susține productivitatea.
  Cu peste 3.000 de locații şi 100.000 de birouri a căror suprafață variază între 5 mp și peste 1.000 mp, putem oferi spațiul de lucru perfect pentru oricine.
  Întrebați acum
  https://www.regus.ro/membership?utm_source=imobiliare.ro&utm_medium=portal

Specificaţii

Suntem cel mai mare furnizor de spații de lucru flexibile din lume, cu clienți care includ unii dintre cei mai de succes antreprenori, persoane fizice și corporații de miliarde de dolari.
Compania noastră a fost fondată în Bruxelles, Belgia, în 1989, iar sediul Regus se află în Zug, Elveția, și este listat la Bursa din Londra.

Localizare şi împrejurimi