Birou de închiriat

Bucureşti, Sector 1, zona Primăverii - Hartă

Proprietate retrasă din piață! Click aici pentru a vedea anunțurile asemănătoare active!


2.632 RON
643 USD
539

EUR

/ lună
132 RON
32 USD
26,95

EUR

/ mp / lună

Caracteristici

 • Tip imobil:Cladire de birouri
 • Suprafaţă totală disponibilă:20 mp

Spaţii disponibile

 • Componența întreprinderii WORLD PLATINUM- CHARLES DE GAULLE PLAZA
 • 20 mp
 • 26,95 EUR/mp (total: 539 EUR/lună)
 • inchiriat
 • Aveți nevoie de un birou pentru doar câteva zile în fiecare lună? Obțineți până la 20 mp de spațiu potrivit nevoilor dvs. - Business Lounge, spațiu de co-working sau un birou privat comun. Opțiuni de abonament flexibile, care vă oferă 5, 10 sau un număr nelimitat de zile de acces în fiecare lună. Astfel, plătiți doar pentru timpul în care folosiți spațiul.
  Abonamentul la rețeaua Regus este un program flexibil de abonamente care vă oferă acces la un birou în oraș, pe care îl veți folosi în comun cu alte persoane. Cu o gamă de locații de co-working situate la adrese de prestigiu, vă oferim spații de lucru dotate complet, cu internet wireless de mare viteză și cu toate facilitățile pe care le așteptați de la un loc de muncă modern. Fiecare locație vă permite să lucrați într-o manieră flexibilă, folosind spațiul când și cum aveți nevoie de el. Abonamentul la rețeaua Regus vă permite, de asemenea, să rezervați spații de birouri private de până la 60 mp, pentru situațiile în care intimitatea este cu adevărat importantă.
  Noi vă vom personaliza biroul în funcție de nevoile dvs., de la 1 la 100 de mese de lucru sau mai multe, astfel încât dvs. să vă petreceți timpul concentrându-vă la activitatea dvs., nu la spațiul de lucru.
  Cu o gamă vastă de spații de lucru și comunități profesioniste, pline de inspirație și dispuse să coopereze, Regus a ajutat deja peste 2,5 milioane de persoane să accepte această revoluție în materie de spații de lucru. Lucrați unde, când și cum doriți în spații profesioniste, special concepute pentru a susține productivitatea.
  Cu peste 3.000 de locații şi 100.000 de birouri a căror suprafață variază între 5 mp și peste 1.000 mp, putem oferi spațiul de lucru perfect pentru oricine.
  Întrebați acum
  https://www.regus.ro/membership?utm_source=imobiliare.ro&utm_medium=portal

Specificaţii

Suntem cel mai mare furnizor de spații de lucru flexibile din lume, cu clienți care includ unii dintre cei mai de succes antreprenori, persoane fizice și corporații de miliarde de dolari.
Compania noastră a fost fondată în Bruxelles, Belgia, în 1989, iar sediul Regus se află în Zug, Elveția, și este listat la Bursa din Londra.

Localizare şi împrejurimi