Birou de închiriat

Bucureşti, Sector 1, zona Primăverii - Hartă

Proprietate retrasă din piață! Click aici pentru a vedea anunțurile asemănătoare active!


4.292 RON
1.049 USD
879

EUR

/ lună
143 RON
35 USD
29,3

EUR

/ mp / lună

Caracteristici

 • Tip imobil:Cladire de birouri
 • Suprafaţă totală disponibilă:30 mp

Spaţii disponibile

 • Rezervare spațiu comun - CHARLES DE GAULLE PLAZA
 • 30 mp
 • 29,3 EUR/mp (total: 879 EUR/lună)
 • inchiriat
 • Rezervați-vă propriul birou într-un spațiu de co-working din orașul dvs. - modern, plin de inspirație și care vine în întâmpinarea tuturor nevoilor dvs. În plus: beneficiați de acces la încă 30 mp de spațiu comun pe care îl puteți utiliza așa cum doriți - totul într-un pachet unic, all-inclusive.
  Obțineți acces rezervat la propriul dvs. birou de co-working într-una din locațiile noastre de top din oraș și, totodată, obțineți acces la toate spațiile comune din toate locațiile incluse în program. La locația dvs. rezervată, veți beneficia de un corp de bibliotecă privat, de acces la un business lounge complet echipat, cu birouri modulare sau birouri ocupate prin rotație, de acces la internet de mare viteză și de toate facilitățile pe care le așteptați de la un spațiu de lucru modern.
  Noi vă vom personaliza spațiul de lucru în funcție de nevoile dvs., de la 1 la 100 de mese de lucru sau mai multe, astfel încât dvs. să vă petreceți timpul concentrându-vă la modul în care lucrați și nu la spațiul din care lucrați.
  Cu o gamă vastă de spații de lucru și comunități profesioniste, pline de inspirație și dispuse să coopereze, Regus a ajutat deja peste 2,5 milioane de persoane să accepte această revoluție în materie de spații de lucru. Lucrați unde, când și cum doriți în spații profesioniste, special concepute pentru a susține productivitatea.
  Cu peste 3.000 de locații şi 100.000 de birouri a căror suprafață variază între 5 mp și peste 1.000 mp, putem oferi spațiul de lucru perfect pentru oricine.
  Întrebați acum
  https://www.regus.ro/coworking-space?utm_source=imobiliare.ro&utm_medium=portal

Specificaţii

Suntem cel mai mare furnizor de spații de lucru flexibile din lume, cu clienți care includ unii dintre cei mai de succes antreprenori, persoane fizice și corporații de miliarde de dolari.
Compania noastră a fost fondată în Bruxelles, Belgia, în 1989, iar sediul Regus se află în Zug, Elveția, și este listat la Bursa din Londra.

Localizare şi împrejurimi