Birou de închiriat

Bucureşti, Sector 1, zona Primăverii - Hartă

Proprietate retrasă din piață! Click aici pentru a vedea anunțurile asemănătoare active!


9.029 RON
2.206 USD
1.849,05

EUR

/ lună
181 RON
44 USD
36,98

EUR

/ mp / lună

Caracteristici

 • Tip imobil:Cladire de birouri
 • Suprafaţă totală disponibilă:50 mp

Spaţii disponibile

 • Biroul 1 spațiu pentru a lucra - CHARLES DE GAULLE PLAZA
 • 50 mp
 • 36,98 EUR/mp (total: 1.849,05 EUR/lună)
 • inchiriat
 • Căutați un birou privat pentru 1-2 persoane? Obțineți 8 mp de spațiu de birou privat, plus 50 mp de spațiu comun pe care să le utilizați oricând aveți nevoie, într-un singur pachet, la un preț accesibil. Birourile sunt disponibile acum în orașul dvs. Vă puteți muta imediat.
  Această ofertă include un birou privat pentru 1-2 persoane, complet echipat, cu linii telefonice și internet de mare viteză. De asemenea, vă veți bucura de o serie de servicii de asistență și beneficii, inclusiv de săli de întâlnire pentru comunitate, de spații de lucru comune deschise, dotate cu mobilier ergonomic, precum și de personal de recepție și administrare, care va întâmpina oaspeții, va răspunde la telefon și vă va redirecționa corespondența atunci când nu vă aflați la spațiul de lucru.
  Noi vă vom personaliza spațiul de lucru în funcție de nevoile dvs., de la 1 la 100 de mese de lucru sau mai multe, astfel încât dvs. să vă petreceți timpul concentrându-vă la modul în care lucrați și nu la spațiul din care lucrați.
  Cu o gamă vastă de spații de lucru și comunități profesioniste, pline de inspirație și dispuse să coopereze, Regus a ajutat deja peste 2,5 milioane de persoane să accepte această revoluție în materie de spații de lucru. Lucrați unde, când și cum doriți în spații profesioniste, special concepute pentru a susține productivitatea.
  Cu peste 3.000 de locații şi 100.000 de birouri a căror suprafață variază între 5 mp și peste 1.000 mp, putem oferi spațiul de lucru perfect pentru oricine.
  Întrebați acum
  https://www.regus.ro/office-space/romania/bucurești/bucharest-charles-de-gaulle-plaza?utm_source=imobiliare.ro&utm_medium=portal

Specificaţii

Suntem cel mai mare furnizor de spații de lucru flexibile din lume, cu clienți care includ unii dintre cei mai de succes antreprenori, persoane fizice și corporații de miliarde de dolari.
Compania noastră a fost fondată în Bruxelles, Belgia, în 1989, iar sediul Regus se află în Zug, Elveția, și este listat la Bursa din Londra.

Localizare şi împrejurimi