Vila reprezentativa si spatioasa, Rosetti, comision 0%

Bucureşti, zona Rosetti - Hartă

Proprietate retrasă din piaţă!


19.377 RON
4.364 USD
4.003,92

EUR

/ lună
48 RON
11 USD
9,96

EUR

/ mp / lună
Comision 0% de la chiriaş

Caracteristici

  • Tip imobil:Casa/Vila
  • Suprafaţă totală disponibilă:402 mp
  • Clasa birouri:A
  • Regim înălţime:P+1E
  • Nr. locuri parcare:4
  • An construcţie:1920

Spaţii disponibile

  • 402 mp
  • 9,96 EUR/mp (total: 4.003,92 EUR/lună), Comision 0% cumpărător
  • Demisol

Specificaţii

Pentru un privitor atent, o plimbare pe strazile Bucurestiului poate scoate la iveala adevarate comori - imobiliare, dar mai ales, arhitectonice. In aceasta categorie se inscrie si proprietatea din imaginile si din filmul aferent, imobil aflat in reprezentare exclusiva.

Asa cum se poate observa si din prezentarea foto-video, vila care a fost construita initial in anul 1920 si are un stil exterior destul de impresionant si unic. A fost restaurata in totalitate in 2008, iar in 2009 a fost completata cu toate dotarile moderne necesare pina la ultimul detaliu. Situata in una din zonele centrale ale Bucurestiului si inconjurata de cladiri asemanatoare de tip baronesc, aceasta zona cu cladiri impozante se afla sub protectia Ministerului Culturii.

Spatiul de birouri are toate dotarile necesare pentru un sediu si un spatiu de lucru reprezentativ, compus din demisol, parter si etajul 1.

Intrarea principala te duce intr-un parter impresionant ce leaga trei posibile camere sau birouri .

Una dintre scarile interioare duce la demisol unde exista suficient spatiu si lumina pentru a amenaja cinci camere sau birouri, toate avand tavan inalt. Aceeasi scara duce si la etaj unde au fost proiectate inteligent alte trei spatii impresionante si un hol, fiecare nivel avand spatii auxiliare - bucatarie, bai, camere de depozitare.

Datorita pozitiei ideale ce ofera acces facil catre Piata Univesitatii, compartimentarii, suprafetei, vederii si versatilitatii in posibilitatile de utilizare toate acestea recomanda imobilul pentru cei care cauta o proprietate intr-una din locatiile cheie din capitala, pentru activitati economice: sediu pentru policlinica, firma de avocatura, birouri de arhitectura, in fapt pentru orice companie care se respecta, beneficiind si de 4 locuri de parcare in curte.

Avem deschidere pentru colaborare cu alte agentii imobiliare, stimuland inchirierea acestei proprietati, fie integral, fie pe segmente, vila detinand aditional si o mansarda inalta ce poate fi folosita atat ca apartament cat si ca birouri, cu intrare si separata, dimensiune de cca 150 mp, inchiriabila pentru 1000 Euro lunar.


https://www.youtube.com/watch?v=mZ--2Tl58zE

Nr terase: 1
Nr grupuri sanitare: 7
Suprafata construita: 548 mp
Nr incaperi: 10
Pret negociabil
Utilitati - Utilitati generale (Telefon)
Finisaje - Podele (Gresie,Parchet)
Dotari - Diverse (Sistem de alarma)

pretinchiriere: 5000
monedainchiriere: EUR
pretinchiriereunitar: 9.96
monedainchiriereunitar: EUR

Disponibilitate proprietate: Imediat

Localizare şi împrejurimi