Tei, Parcul Circului, Stefan cel mare

Bucureşti, Sector 2, zona Tei - Hartă

Proprietate retrasă din piață! Click aici pentru a vedea anunțurile asemănătoare active!


2.529 RON
618 USD
518

EUR

/ lună
68 RON
17 USD
14

EUR

/ mp / lună

Caracteristici

 • Tip imobil:Cladire de birouri
 • Denumire imobil:Spatiu birouri
 • Suprafaţă totală disponibilă:37 mp
 • Clasa birouri:C+

Spaţii disponibile

 • Spatiu Birouri
 • 37 mp
 • 14 EUR/mp (total: 518 EUR/lună) + alte cheltuieli, Comision: 50% dintr-o chirie
 • 11 mp
 • Etaj 3
 • Top Asset are placerea sa va prezinte spre inchiriere o garsoniera spatioasa (37mp) transformabila in apartament cu 2 camere cu o terasa generoasa (20mp) si un loc de parcare. Acestea sunt pozitionate central la doar 10 min. cu masina de Piata Victoriei (3km), la 8min. cu masina de Piata Romana (2,6km) sau 4min. de Stefan Cel Mare si Stadionul Dinamo (1,5km). De asemenea, exista acces facil si catre zona de Nord a Capitalei, respectiv doar 6 min. pana la Mall Promenada (2,6km) sau cladirile de birouri din apropiere.

  Zona este linistita si foarte verde fiind in imediata vecinatate a Parcului si Lacului Circului (5-7 min.), Parcului si a Lacului Tei (10min.), Parcului Sportiv Dinamo (12min.), Parcului Cinematograf Floreasca, Parcului Floreasca, Parcului si Lacului Herastrau (la 8min. cu masina), Parcului si Lacului Plumbuita.

  In apropiere se gasesc si cateva universitati si licee importante: Universitatea Tehnică de Construcţii Bucureşti (10min.), Academina de Studii Economice din Bucuresti - ASE (10min. cu masina), Facultatea de Administrarea Afacerilor cu Predare în Limbi Străine (14 min cu masina), Liceul I.L. Caragiale (7 min. cu masina sau 2,4km), Liceul Teoretic Traian (1min.).

  Zona prezinta multe facilitati de agrement si recreere: Mall Promenada, Pescariu Sports and Spa (15 min.), Bazinul de inot Dinamo (12 min.), Saloane de Infrumusetare, sali de fitness, terase, restaurante, Clubul Social Fratelli etc.

  Apartamentul este localizat la mansarda unei cladiri finalizate in anul 2019, construita de o familie de arhitecti initial pentru folosinta proprie. Cladirea a fost construita pe cadre de beton cu o fundatie foarte solida. Proprietarii au acordat o importanta desosebita detaliile legate de izolatia termica exterioara si fonica la interior, precum si pentru protectia ignifuga. Cladirea este dotata cu parcare exterioara, interfon si lift Schindler, desi regimul de inaltime este mic, respectiv P+3. Finisajele sunt facute cu materiale de foarte buna calitate. Holurile au fost placate cu granit. Glafurile ferestrelor sunt din granit. Bucataria si baile sunt placate pe podea si pereti cu piatra travertin. In camere podeaua este imbracata cu parchet triplustratificat foarte gros (14mm) din stejar de provenienta germana. Terasa este placata cu placi de granit cu picioruse pentru repozitionare (peste hidroizolatie). Locuinta este dotata cu centrala termica Buderus si cu radiatoare italienesti Ferolli. Geamurile de la camere sunt tip vitrina, captand astfel foarte multa lumina, orientarea fiind catre Sud si Vest. Locuinta dispune de un living spatios (22mp) cu bucatarie deschisa (7mp), doua grupuri sanitare cu fereastra, un hol si o terasa descoperita (20mp).

  Viitorii proprietari au posibilitatea de a stabili cu usurinta destinatia proprietatii ca fiind locuinta sau spatiu de birouri.

  Pentru mai multe informatii sau stabilirea unei vizionari, va rog sa ne contactati telefonic.

Specificaţii

Spatiu in cladire construita in 2019 dotata cu lift, terasa si loc de parcare

Localizare şi împrejurimi