Oferta-inchiriere-spatiu-birouri-Academiei-Universitate-Ultracentral

Bucuresti, Sector 1, zona Universitate - Hartă

Proprietate retrasă din piaţă!


30 RON
7 USD
6,34

EUR

/ mp / lună
4.292 RON
990 USD
900,28

EUR

/ lună

Caracteristici

 • Suprafaţă totală disponibilă:142 mp
 • Tip imobil:Cladire de birouri
 • Denumire imobil:Spatiu de birouri
 • Clasa birouri:C
 • Regim înălţime:1S+P+4E
 • Stare imobil:modernizat
 • Stadiu construcţie:exista
 • An construcţie:1930

Spaţii disponibile

 • Spatiu de Birouri
 • 142 mp
 • 6,34 EUR/mp (total: 900,28 EUR/lună) + alte cheltuieli, Comision: 50%

Specificaţii

RealKom Agentie Imobiliara BUCURESTI va ofera spre INCHIRIERE
SPATIU DE BIROURI DE INCHIRIAT UNIVERSITATE-ACADEMIEI
Zona UNIVERSITATE este parte integrata a sectorului 1, de aceea va invit sa descoperiti aceasta zona deosebita care cuprinde in marea majoritate toate nevoile !
Localizare: Spatiul de birouri este localizat in zona Universitate, pe strada Academiei, in imobil cu acces stradal si vedere stradala din imediata apropiere de Piata Universitatii.
Etaj: Spatiul este alcatuit din Parter si 4 nivele.
Suprafete si componenta: Suprafata Total Construita a spatiilor, pentru fiecare etaj este de 170 mp, Suprafata Utila de care dispune fiind de 140 de mp, iar daca includem si cele 2 balcoane de care dispune fiecare spatiu/etaj se ajunge la o Suprafata Utila Totala de 142 mp.
Constructia este finalizata in anul 1930, pe structura de beton. Compartimentarile interioare sunt facute din caramida, izoland astfel, foarte bine, fonic si termic locuinta. Institutiile bancare, centrele comerciale, institutiile de invatamant si mijloacele de transport, fac din zona Universitate una dintre cele mai cautate zone din Capitala, ravnita chiar si de cei mai pretentiosi chiriasi.
Daca se doreste ca aceast spatiu situat pe strada Academiei, sa devina spatiu de birouri, zona acopera toate nevoile. Ca utilitai, putem spune ca zona Universitate dispune de toate tipurile de retele, apa, gaze, canalizare, internet, cablu si de o infrastructura sociala completa.
Vecinatati: Magazine, piata, gradinita, scoala, RATB, metrou, parc, drum urban, hotel, aeroport, bar/pub, restaurant, Piata Universitatii, Facultatea Universitatea din Bucuresti, Bulevardul Unirii, Piata Unirii, Parcul Cismigiu, Izvor, Parcul Izvor, Universitatea Romana, Bulevardul Magheru, Teatrul National Bucuresti, Hotel Intercontinental, Ateneul Roman, Spitalul Coltea.
Acte: Spatiul detine carte funciara, numar cadastral, rol fiscal, certificat energetic
Incalzire: Imobilul dispune de centrala proprie, pentru fiecare etaj.
Strazile amenajate permit o plimbare lunga si linistita, unde puteti gasi si spatii verzi bine amenajate dar si mici parculete in apropierea imobilului.
Imobilul care dispune de parchet, gresie, faianta, usi interioare din lemn, repartitoare, geamuri termopan, usa de intrare din metal, instalatii electrice si sanitare noi, aparate aer conditionat, este orientat cardinal pe Nord-Est, beneficiind astfel de lumina naturala.
Bucataria este partial mobilata si utilata.
Agentia Imobiliara Realkom va ofera apartamente de vanzare si inchiriere in zona Universitate, Bulevardul Unirii, Bulevardul Decebal, Piata Alba Iulia, Piata Unirii, Bulevardul Burebista, Nerva Traian, Mircea Voda, Octavian Goga, Calea Calarasilor, Bulevardul Libertatii, Parcul Cismigiu, Izvor, Parcul Izvor, Universitatea Romana, Bulevardul Magheru, Teatrul National Bucuresti, Hotel Intercontinental, Ateneul Roman, Spitalul Coltea.

www.realkom.ro
https://realkom.ro/anunt/vanzari-apartamente/realkom-agentie-imobiliara-unirii-oferta-vanzare-apartament-4-camere-unirii-casa-poporului/2125
In cazul in care oferta noastra v-a captat atentia si doriti sa deveniti un fericit proprietar, va asteptam la o vizionare, imobilul putand fi vazut in orice zi, cu programare anterioara.
Pentru mai multe detalii si informatii va stau la dispozitie.
CONTACT: Marian Popa
MOBIL: 0740.620.112
E-MAIL: marian.popa@realkom.ro
WEB: www.realkom.ro
www.imobiliare-unirii.ro
www.apartamenteunirii.ro
www.apartamente-vitan.ro
www.imobiliare-bucurestene.ro

Localizare şi împrejurimi