Cladire birouri stradala Virtutii, Militari

Bucureşti, Sector 6, zona Virtuţii - Hartă

Proprietate retrasă din piaţă!


86.389 RON
19.430 USD
17.988

EUR

/ lună
58 RON
13 USD
12

EUR

/ mp / lună

Caracteristici

 • Tip imobil:Cladire de birouri
 • Denumire imobil:Cladire Birouri
 • Suprafaţă totală disponibilă:1.499 mp
 • Clasa birouri:A
 • Regim înălţime:1S+D+P+Mz+5E+T
 • Stare imobil:modernizat (2019)
 • Nr. locuri parcare:35
 • Stadiu construcţie:exista
 • An construcţie:2010
 • Suprafaţă teren:450 mp

Spaţii disponibile

 • Cladire Birouri
 • 1.499 mp
 • 12 EUR/mp (total: 17.988 EUR/lună), Comision: negociabil
 • 600 mp
 • Da
 • Reprezentare Exclusiva!
  CONTACT: 0768292122 (Mihai Nastase)

  Propunem spre inchiriere o cladire reprezentativa situata in zona de VEST a Bucurestiului, Sector 6 - Soseaua Virtutii 52, cu regim de inaltime S+Parter+5E, insumand o suprafata utila de 1500 mp.

  Cladirea este pozitionata intre statiile de metrou Petrache Poenaru (Semanatoarea), Crangasi si Lujerului, cu accest rapid la mijloacele de transport in comun, inclusiv tramvaiul 41.

  Cladirea este prevazuta cu sistem de aerisire, supraveghere video, lift, incalzire prin centrala termica pe gaz, aer conditionat  (ventiloconvectoare) in fiecare incapere, scara interioara, receptie, sala sedinte, birouri directoriale, birouri individuale, locuri pentru servit masa, 12 grupuri sanitare, zone de recreere, 40 locuri de parcare atat supraterane cat si subterane.

  Parterul este compus din: zona de receptie (primire clienti), birou directorial, sala de sedinte cu capacitate de 60 de persoane, acces lift (de la -1 pana la etajul 5), scara interioara, acces catre parcarea subterana.

  Etajele 1-4 sunt de asemenea prevazute cu birouri directoriale, birouri individuale, grupuri sanitare, bucatarie, acces lift, scara interioara si un balcon cu o suprafata generoasa.

  La ultimul nivel, respectiv etajul 5, se afla zona de recreere si zona de servit masa (spatiu comun al angajatilor) cu acces catre doua terase ce ofera o priveliste panoramica atat asupra zonei de VEST a orasului cat si a Lacului Morii.

  Aceasta proprietate se preteaza pentru: spatii de birouri, clinica medicala, sediu banca, scoala particulara, etc.

  Posibilitate de a se inchiria si partial.

  Pretul este de 12 EUR/mp, se poate adauga sau nu TVA, proprietarul fiind persoana fizica.

  Pentru detalii suplimentare sau vizionari, va rugam sa ne contactati.

  CONTACT: 0768292122 (Mihai Nastase)

Specificaţii

Reprezentare Exclusiva!
CONTACT: 0768292122 (Mihai Nastase)

Propunem spre inchiriere o cladire reprezentativa situata in zona de Vest a Bucurestiului, Sector 6 - Bulevardul Virtutii 52, cu regim de inaltime D+Parter+5, insumand o suprafata utila de 1600 mp.

Parterul este compus din: zona de receptie (primire clienti), lift, scara interioara, acces catre demisol (parcare subterana), birou directorial cat si sala de sedinte cu capacitate de 60 de persoane.

Etajele 1-4 sunt de asemenea prevazute cu birouri directoriale cat si birouri individuale, grupuri sanitare, bucatarie , acces lift, scara interioara si un balcon cu o suprafata generoasa.

De asemenea, la ultimul nivel, respectiv etajul 5, se afla zona de recreere si de servit masa (spatiu comun al angajatilor) cu acces catre doua terase ce ofera o priveliste panoramica atat asupra zonei de Vest a orasului cat si a Lacului Morii.

Cladirea este prevazuta cu sistem de aerisire, supraveghere video, lift, 12 grupuri sanitare, incalzire prin centrala termica proprie, scara interioara, birouri directoriale, birouri individuale, 6 oficii, 35 de locuri de parcare atat supraterane cat si subterane.

La cerere se poate recompartimenta.

Posibilitate de a se inchiria si partial.

Aceasta proprietate se preteaza pentru: spatii de birouri, clinica medicala, sediu banca, restaurant, scoala particulara, etc.

Pentru detalii suplimentare si schite, va rugam sa ne contactati.

CONTACT: 0768292122 (Mihai Nastase)

Localizare şi împrejurimi