Spatiu de birouri. All inclusive

Cluj-Napoca, zona Central - Hartă

Proprietate retrasă din piaţă!


7.646 RON
1.763 USD
1.600

EUR

/ lună
191 RON
44 USD
40

EUR

/ mp / lună

Caracteristici

  • Tip imobil:Bloc de apartamente
  • Suprafaţă totală disponibilă:40 mp

Spaţii disponibile

  • 40 mp
  • 40 EUR/mp (total: 1.600 EUR/lună)

Specificaţii

Cladire de birouri situata in inima orasului, care nu este doar o clădire, este o comunitate unde puteČ›i să lucraČ›i, să va jucaČ›i, să vă bucuraČ›i de viaČ›Äƒ Č™i să ĂŽmpărtÄƒČ™iČ›i experienČ›e cu alte persoane stralucite.
Indiferent dacă aveČ›i nevoie de un birou, un birou sau un ĂŽntreg, puteČ›i crea medii care să sporească productivitatea, inovaČ›ia Č™i colaborarea. Blitz Imobiliare oferă companiilor de toate dimensiunile posibilitatea de a reimagina zilele angajaČ›ilor prin design răcoros, angajarea comunitÄƒČ›ii Č™i beneficii pentru toate.
Modul ĂŽn care oamenii lucrează se schimbă. Recrutarea, păstrarea, inovarea Č™i productivitatea necesită nu numai cafea, ci Č™i multe altele. Blitz Imobiliare intermediaza o cladire de birouri care oferă companiilor mici Č™i mijlocii oportunitatea de a oferi tot ceea ce visează angajaČ›ii lor.
Toate birourile sunt complet echipate, toate utilitÄƒČ›ile sunt incluse, internet gratuit de mare viteză, săli de ĂŽntâlnire gratuite, cafea gratuit, apă, produse de panificaČ›ie, evenimente gratuite. Astfel, dumneavoastra bucuraČ›i-vă de Č™edere Č™i concentraČ›i-vă doar pe productivitate.
Doar prin aČ™ezarea ĂŽn clădire, veČ›i avea acces direct la consultanČ›i Č™i investitori din Silicon Valley, New York, România, proprietari de companii sau care fac parte din comapanii mari din lume.
Se ofera locuri individuale sau pentru grupuri de pana la 36 de persoane in aceeasi incapere sau individuale in comun area.
Servicii incluse:
Echipamente de birou complete
Utilitati : apa, curent, incalzire.
Ascensor acces etaje
Băuturi răcoritoare
Acces gratuit la vizitatori
Sala de ședințe de 8 ore
Evenimente profesionale și sociale
Acces Zone comune - cafenea, sala proiectie filme etc.
Cabine telefonice private
Fructe proaspete Č™i apă
Corespondența și manipularea pachetelor
Depozitarea bicicletelor
Papetărie
Securitate
Zonă de relaxare cu jocuri arcade, video, biliard, tenis si altele
Internet foarte rapid
Cafea
Curatarea zilnica
Non-stop, intrare non-stop
Acces la sala de conferinte unde beneficiati de flipchart magnetic, proiectoare HD, ecrane tv de inalta definitie, papetarie, cafea, apa, suc, s.a.
O varianta ideala pentru companiile care sunt in curs de dezvoltare si unde spatiul este tot timpul gestionat in functie de numarul angajatilor. Aceasta oferta poate fi potrivita pentru un volum de 10 de persoane.

BLITZ 29920SIBpretinchiriere: 1600
monedainchiriere: EUR

Disponibilitate proprietate: imediat

Localizare şi împrejurimi