Spatiu de birouri de inchiriat

Cluj-Napoca, zona Gara - Hartă

Proprietate retrasă din piaţă!


36 RON
8 USD
7,5

EUR

+ TVA / mp / lună
15.965 RON
3.699 USD
3.345

EUR

+ TVA / lună
Comision 0% de la chiriaş

Caracteristici

  • Suprafaţă totală disponibilă:446 mp
  • Tip imobil:Cladire de birouri
  • Clasa birouri:B
  • Regim înălţime:P+5E
  • Nr. locuri parcare:45
  • An construcţie:2000

Spaţii disponibile

  • 446 mp
  • 7,5 EUR/mp (total: 3.345 EUR/lună) + TVA, Comision 0% cumpărător
  • Etaj 5

Specificaţii

RE/MAX Grup de Lux va propune la inchiriere, in exclusivitate, un spatiu de birouri situat la etajul 5 al unui imobil recent renovat. Momentan, spatiul este necompartimentat, este compus dintr-o sala mare de 350 mp, doua grupuri sociale si un birou de 25 mp. In cazul in care se doreste, spatiul se poate compartimenta dupa cerintele viitorului chirias. Un nivel se poate diviza in minim 3 module, astfel acestea se pot inchiria catre trei chiriasi diferiti, suprafata minima fiind de aproximativ 150 mp..
Spatiile sunt aerisite, dispun de lumina naturala pe intreaga zi, avand ferestre pe toate laturile. Structura interioara este pe stalpi, astfel se pot face compartimentari personalizate pe activitatea si necesitatile fiecarui viitor chirias.
Imobilul are o curte foarte spatioasa, unde se vor amenaja pe langa spatiile verzi si de relaxare, peste 45 de locuri de parcare exterioare, acces securizat cu bariera. Acestui nivel i-au fost alocate 10 locuri de parcare. Acestea se inchiriaza la pret la 25 euro/loc/luna+TVA (negociabil). Separat de pretul chiriei, fiecare chirias va datora costuri administrative estimate la 1.5 euro/mp+TVA.
Zona in care este amplasat imobilul este foarte usor accesibila atat cu masina cat si cu mijloacele de transport in comun (statia se afla de 200 metri), mai ales ca se afla pe unul dintre arterele principale de exit din Cluj Napoca spre Zalau. Pe langa magazine alimentare, in zona gasim si benzinarii, farmacii, cabinete medicale, gradinite, supermarket, agentii bancare etc. Gara Cluj Napoca se afla la o distanta de 5 minute, de unde exista conexiune cu mijloace de transport in comun catre orice zona a orasului.
In cazul in care se doreste inchirierea unei suptafete mai mari, se pot inchiria pana la 2578 mp.


Nr grupuri sanitare: 2
Nr incaperi: 1
Pret negociabil
Utilitati - Sistem incalzire (Centrala proprie); Climatizare (Ventiloconvectoare); Utilitati generale (Telefon)
Finisaje - Podele (Gresie,Mocheta,Parchet)
Dotari - Dotari imobil (Interfon); Diverse (Sistem de alarma)

pretinchiriere: 3345
monedainchiriere: EUR
pretinchiriereunitar: 7.5
monedainchiriereunitar: EUR

Disponibilitate proprietate: imediata

Localizare şi împrejurimi