Oportunitate investitie Ultracentral!

Piteşti, zona Ultracentral - Hartă

Proprietate retrasă din piaţă!


17.289 RON
3.889 USD
3.600

EUR

/ lună
43 RON
10 USD
9

EUR

/ mp / lună

Caracteristici

 • Tip imobil:Casa/Vila
 • Suprafaţă totală disponibilă:400 mp
 • Suprafaţă teren:700 mp

Spaţii disponibile

 • Spatiu comercial zona ultracentrala
 • 400 mp
 • 9 EUR/mp (total: 3.600 EUR/lună) + alte cheltuieli, Comision: 50% din prima luna de chirie
 • 100 mp
 • din data de 01/04/2020
 • Etaj 1
 • Da
 • Unicat! Agentia Imobiliara Partener ofera spre inchiriere cladire de patrimoniu de exceptie situata in zona Ultracentrala a Mun. Pitesti (chiar in zona 0 a orasului, in imediata apropiere a Primariei Mun. Pitesti), compusa din 9 camere (compartimentare foarte buna, cu hol intre cele doua aripi ale cladirii) - demisol + etaj + pod(mansardabil) + pivnita, receptie, doua bai, 2 bucătării, plus teren aferent in suprafata de 700 mp, cu acces direct din bulevard. Suprafata utila a casei este de 350 mp +podul in suprafata de cca 200 mp ce poate deveni functional prin mansardare!

  Dotari: doua centrala termice noi Buderus, calorifere, bucătărie utilata si 2 bai utilate, instalatie electrica noua, sistem de alarma, videointerfon, renovata complet exterior, 2 cai de acces in cladire, curte amenajata, inchidere poarta automatizata, acces direct din bulevard, parcare privata langa proprietate. Optional, se poate inchiria impreuna cu mobilierul in stil clasic (mobila din lemn masiv de epoca- trandafir si nuc).

  Inchirierea se preteaza pentru o gama larga de activități: sediu banci, clinica medicala, restaurant (terenul in acest moment este amenajat ca o grădină cu flori cu un aspect estetic deosebit, iar pivinita poate servi ca o crama de exceptie), studio video-chat, hotel, gradinita / scoala privata etc, dar inclusiv ca spatiu de locuit!

  Facilități: fiind situata in zona 0 a Mun. Pitesti, amplasarea imobilului se bucura de toate avantajele oferite de zona ultracentrala a orasului (acces imediat la toate punctele de interes), parcare privata generoasa in imediata vecinatate.

  Pretul este de 3600euro/luna pentru intrega proprietate, valabil pentru primul an de contract (in functie de modernizarile facute de chirias). Pretul este usor negociabil in functie de investitia ce urmeaza a fi realizata, avans si durata contractuală.

  Perioada minima de inchiriere: 2 ani.

  Pentru mai multe detalii / stabilire vizionare, sunati la numarul 0771401003 – Flavius Panturescu.

Specificaţii

Cladire de patrimoniu de exceptie situata in zona Ultracentrala a Mun. Pitesti (chiar in zona 0 a orasului, in imediata apropiere a Primariei Mun. Pitesti), compusa din 12 camere (compartimentare foarte buna, cu hol intre cele doua aripi ale cladirii) - demisol + etaj + pod(mansardabil) + pivnita, receptie, doua bai, 2 bucătării, plus teren aferent in suprafata de 700 mp, cu acces direct din bulevard. Suprafata utila a casei este de 350 mp +podul in suprafata de cca 200 mp ce poate deveni functional prin mansardare!

Dotari: doua centrala termice noi Buderus, calorifere, bucătărie utilata si 2 bai utilate, instalatie electrica noua, sistem de alarma, renovata complet exterior, 2 cai de acces in cladire, curte amenajata, acces direct din boulevard, parcare privata langa proprietate. Optional, se poate inchiria impreuna cu mobilierul in stil clasic (mobila din lemn masiv de epoca- trandafir si nuc).

Inchirierea se preteaza pentru o gama larga de activități: sediu banci, clinica medicala, restaurant (terenul in acest moment este amenajat ca o grădină cu flori cu un aspect estetic deosebit, iar pivinita poate servi ca o crama de exceptie), studio video-chat, hotel, gradinita / scoala privata etc, dar inclusiv ca spatiu de locuit!

Localizare şi împrejurimi