Complex Hotelier - Oportunitate. Comision 0%

Proprietate retrasă din piaţă!


20 RON
5 USD
4,17

EUR

/ mp / lună
119.418 RON
27.669 USD
25.020

EUR

/ lună
Comision 0% de la chiriaş

Caracteristici

  • Suprafaţă totală disponibilă:6.000 mp
  • Tip imobil:Bloc de apartamente
  • Suprafaţă totală proprietate:6.000 mp
  • Regim înălţime:P+3E
  • An construcţie:2018
  • Suprafaţă teren:3000 mp

Spaţii disponibile

  • 6.000 mp
  • 4,17 EUR/mp (total: 25.020 EUR/lună), Comision 0% cumpărător
  • Etaj 3
  • Da

Specificaţii

Aveti o afacere si nu aveti unde caza personalul?
Daca va intereseaza industria hoteliera, daca aveti nevoie de capacitate de cazare si de asigurare masa pentru personalul angajat, proprietatea aflata in reprezentare exclusiva are un mare potential de dezvoltare avand in vedere pozitionarea ei, in imediata apropiere a Soselei de Centura din zona de sud a Bucurestiului.

Situat intr-o locatie usor accesibila, la aproximativ 6 km de centrul Bucurestiului, intr-o zona populara pentru industrie si comert, complexul compus din hotel si restaurant are o caracteristica speciala si anume pozitionarea pe soseaua principala catre Bulgaria - un avantaj real pentru cei ce tranziteaza Romania pentru a ajunge in Bulgaria sau Grecia.

Complexul hotelier este la un stadiu de finisare de peste 90-95 % si este compus din 2 cladiri pozitionate pe un teren de 3000 mp. Exista hotel, restaurant, birouri.

Hotelul are o suprafata desfasurata de 3884 mp, fiind format din subsol tehnic, parter si 3 etaje ce acomodeaza 110 camere de aproximativ 20mp fiecare, cu baie interioara, precum si cate un apartament pe fiecare nivel. In prezent hotelul este in curs de amenajare pentru un nivel de 3-4 stele si va avea receptie, birou manager, anexe, parcare auto si spatiu verde.

Restaurantul ce are o suprafata desfasurata de 1373 mp, este format din subsol tehnic, parter si etaj, fiind compus din sala de mese, bar, bucatarie, cu anexe, sala multifunctionala, grupuri sanitare si spatii tehnice aferente, putand acomoda diferite evenimente, atat de business, cat si evenimente personale.

Trebuie sa veniti sa vizionati proprietatea pentru a intelege potentialul atat al hotelului, cat si al restaurantului si pentru a vedea spatiul pe care il ofera ce se poate transforma intr-o afacere speciala.

Avem deschidere pentru colaborare cu alte agentii imobiliare, stimuland inchirierea acestei proprietati.


https://www.youtube.com/watch?v=phtsFlURiYY

Nr grupuri sanitare: 110
Suprafata construita: 6252 mp
Nr incaperi: 110
Pret negociabil
Utilitati - Sistem incalzire (Centrala proprie); Utilitati generale (Curent,Apa,Canalizare,Gaz)

pretinchiriere: 25000
monedainchiriere: EUR
pretinchiriereunitar: 4.17
monedainchiriereunitar: EUR

Disponibilitate proprietate: Imediat

Localizare şi împrejurimi