Inchiriere Spatiu Comercial Apartament 3 Camere Dacia Nemobilat

Bucuresti, zona Dacia - Hartă

Proprietate retrasă din piaţă!


51 RON
12 USD
10,71

EUR

/ mp / lună
5.731 RON
1.327 USD
1.199,52

EUR

/ lună

Caracteristici

  • Suprafaţă totală disponibilă:112 mp
  • Tip imobil:Bloc de apartamente
  • Denumire imobil:Spatiu Comercial
  • Suprafaţă totală proprietate:112 mp
  • Regim înălţime:P+5E
  • An construcţie:2000

Spaţii disponibile

  • Spatiu Comercial
  • 112 mp
  • 10,71 EUR/mp (total: 1.199,52 EUR/lună), Comision: 50%
  • Parter

Specificaţii

Apartament liniștit, pretabil pentru o activitate cu trafic redus - yoga sau studio photo
Vă propunem spre închiriere un apartament cu 3 camere, semidecomandat, confort 1, situat în cartierul Dacia, zona Obor, Ștefan Cel Mare, într-un imobil construit în anul 2000. Apartamentul este disponibil la parter din 5 etaje, cu o suprafață de 120 mp. Imobilul este situat în apropiere de piață, stație RATP, școli, grădiniță.

Compartimentare: Dormitor de 15mp, Living (sală de yoga) 63mp, hol 10mp, sală de ceai 11,50mp, vestiar 5,5mp, baie 2,65mp + una de 3mp, wc serviciu de 1mp, mini bucătărie de aprox. 2 mp.

Apartamentul este mobilat specific pentru o sală de yoga, el funcționând ca atare la momentul actual. Este pretabil pentru o sală de yoga sau pentru birouri, însă doar pentru o activitate redusă, pentru un trafic mic, pentru activități liniștite. Însă apartamentul poate fi folosit și ca spațiu rezidențial.

Este nemobilat (axat pe minimalism), utilat, racordat la toate utilitățile, Are sistem de supraveghere video, centrală, mașină de spălat, hotă, aragaz, frigider, aer condiționat. curent, apă, canalizare, gaz.

Regăsește-ți liniștea într-un spațiu predestinat pentru tine sau pentru afacerea ta!
Dacă ai crezut că spațiul perfect pentru liniștea ta și a celor dragi nu există, te-ai înșelat. Fie că ești în căutarea unui birou liniștit pentru activitatea ta micuță, fie că dorești să meditezi în liniște și să te poți concentra pe proiectele tale, acest apartament va reprezenta soluția ideală.

Situat aproape de punctele de interes, de mijloace de transport și de instituții educaționale, având un spațiu uriaș destinat meditației (spațiu ce poate fi convertit cu ușurință într-un birou) și fiind extrem de luminos și de pașnic, apartamentul acesta îți va oferi locul necesar pentru a-ți regăsi echilibrul și pentru a înțelege că minimalismul este ceea ce te definește în viață.

Lucrurile cu adevărat importante sălășluiesc în tine, în interiorul tău, nu în lucrurile pe care le ai în posesie. Dacă încă nu ești convins că unele spații pot fi predestinate pentru tine, pentru liniștea sufletului tău, te așteptăm să vizionezi acest apartament!

Utilitati: Apa, Canalizare, Curent, Gaz, Caldura, Clima

Localizare şi împrejurimi