Comision 0 ! Spatiu comercial parter imobil de birouri clasa A 200 mp

Bucureşti, Sector 1, zona P-ţa Amzei - Hartă

Proprietate retrasă din piață! Click aici pentru a vedea anunțurile asemănătoare active!


24.630 RON
6.003 USD
5.000

EUR

+ TVA / lună
123 RON
30 USD
25

EUR

+ TVA / mp / lună
Comision 0% de la chiriaş

Caracteristici

 • Tip imobil:Spatiu stradal
 • Denumire imobil:Mendellev 5
 • Suprafaţă totală disponibilă:200 mp
 • Suprafaţă totală proprietate:3.400 mp

Spaţii disponibile

 • Spatiu comercial
 • 200 mp
 • 25 EUR/mp (total: 5.000 EUR/lună) + TVA + alte cheltuieli, Comision 0% cumpărător
 • 200 mp
 • Parter
 • Da
 • Spatiu cu acces lateral din curte, in zona din spate a cladirii, ceea ce ii confera acces unic la terasa. Pretabil pentru clinica medicala, clinica infrumusetare, stomotologie, showoom mobila si decoratiuni, relatii cu clienti, servicii cu publicul- telefonie, internet, etc.

  Nivel chirie – asking price 25 Euro/mp +TVA;

  Pretul pentru serviciile de mentenanta este de 3.5 euro / mp la care se adauga tva

Specificaţii

Cladire situata in inima Bucurestiului, clasa A formata din 2 subsoluri, parter, 7 etaje si etaj 8 tehnic, finalizata in 2019. Cladirea a primit Certificare Green Building.Suprafete retail disponibile:

Parter – Spatiu de retail 200 mp GLA;

Nivel chirie – asking price 25 Euro/mp +TVA;

Pretul pentru serviciile de mentenanta este de 3.5 euro / mp la care se adauga tva ;
-aplicabil pentru spatiul de retail cat si suprafete comune aferente. Include toate cheltuielile facute de Proprietar legate de administrarea, operarea si intretinerea cladirii, securitate/paza, asigurari, plata taxelor publice, curatenie pe spatiul comun, cheltuieli cu electricitatea corespunzatoare spatiilor comune, gunoi,apa curenta, gaz, incalzire/racire pe spatiile comune, in sistem « open book ».
– cheltuielile cu electricitatea si telecomunicatiile aferente spatiului inchiriat vor fi suportate de catre chirias. Ele vor fi pe numele proprietarului care le va factura lunar catre Chirias, conform indexului lunar.

Clădirea este îmbrăcată într-o anvelopantă cu un standard ridicat de izolare termică, dublată pe Est, Sud si Vest de o fațadă secundară filtrantă de culoare aurie ce contrastează cu fondul gri al placării cu fibrociment. Intre cele doua layere ale anvelopantei sunt incluse pasarele circulabile – accesibile celor din clădire. Zonele vitrate realizate in tehnologie modulara (fațadă unitised) includ ferestre motorizate ce contribuie la ventilarea și răcirea pasivă a spațiilor. Proiectul original include o combinație de tehnologii inteligente-avansate integrate atât la nivelul anvelopantei cat și in ceea ce privește echiparea internă – cu un sistem de climatizare hibrid conceput si integrat arhitectural. Gândirea arhitecților a fost centrată pe ușurința si ergonomie in utilizare dar și confort subiectiv al utilizatorului final. Astfel spațiul este extrem de flexibil permițând celularizare de 100% – fiecare birou rezultat beneficiind de acces la lumină naturală. Proiectul include terase verzi si la ultimul nivel o terasă de 300 mp, liberă de echipamente , ce oferă o vedere panoramică unică asupra centrului Bucureștiului.

Accesibilitate pentru persoane cu dizabilitati
Alarma incendiu
Aproape de mijloacele de transport in comun
BMS
Camera server
Contoare individuale
Control acces
Detectoare de fum/incediu
Ferestre care se deschid
Fibra optica
Geamuri aluminiu
Generator
HVAC
Iesire de urgenta
Incalzire centrala
Lift de mare viteza
Paza permanenta
Podea inaltata
Receptie
Sistem antiincendiu
Sistem de alarma
Splinkere
Supraveghere video (CCTV)
Tavan fals
Ventiloconvectoare

Localizare şi împrejurimi