Spatiu comercial de 1,000mp de inchiriat in zona Garii

Cluj-Napoca, zona Gară - Hartă

Proprietate retrasă din piaţă!


38.734 RON
9.030 USD
8.000

EUR

+ TVA / lună
39 RON
9 USD
8

EUR

+ TVA / mp / lună

Caracteristici

  • Tip imobil:Centru comercial
  • Suprafaţă totală disponibilă:1.000 mp
  • Suprafaţă totală proprietate:1.000 mp

Spaţii disponibile

  • 1.000 mp
  • 8 EUR/mp (total: 8.000 EUR/lună) + TVA, Comision: standard

Specificaţii

RE/MAX Infinity va ofera spre inchiriere o cladire cu suprafata totala de 1000 mp utili, situata in zona garii Cluj Napoca. Cladirea este structurata pe 4 nivele, P+3, fiecare nivel dispunand de 250 mp utili. Structura interioara este open space si se pot face compartimentari personalizate in functie de activitatile si necesitatile viitorului chirias. Accesul la etaje se face prin scara interioara.
Parterul, are o inaltime de aproape 3 m fiind potrivit pentru o gama diversa de activitati comerciale, activitati de productie, pentru firme in domeniul distributiei sau serviciilor, ca magazin, showroom, depozit, etc. Etajele sunt potrivite ca spatii de birouri, magazin, atelier de productie sau de creatie etc. Proprietarul este dispus sa compartimenteze si sa amenajeze spatiul exact pentru cerintele viitorului chirias.
Imobilul are o parcare proprie, cu posibilitate de suplimentare a locurilor dupa nevoile chiriasului.
Un avantaj a acestui imobil este amplasarea lui intr-o zona comerciala in plina dezvoltare, cu trafic auto si pietonal intens. Astfel viitorul chirias va beneficia de vad comercial dar si de acces facil catre alte zone de interes economic din oras. Pentru cei care utilizeaza transportul in comun gara Cluj Napoca se afla la o distanta de cateva minute, unde exista legaturi cu mijloacele de transport in comun catre orice parte a orasului.
Imobilul se inchiriaza in intregime. Disponibilitate de inchiriere este imediata dar depinde de timpul necesar pentru amenajarile cerute de viitorul chirias.
Pret de inchiriere: 8 euro/mp +TVA.

Pentru programarea unei vizionari contactati-ma cu incredere telefonic, prin e-mail sau la sediul agentiei noastre, pe str. Calea Turzii nr.171, Cluj Napoca.


Nr grupuri sanitare: 1
Pret negociabil
Utilitati - Utilitati generale (Curent,Apa,Canalizare)

pretinchiriere: 8000
monedainchiriere: EUR
pretinchiriereunitar: 8
monedainchiriereunitar: EUR

Disponibilitate proprietate: Imediat

Localizare şi împrejurimi