Spatiu pentru catering, livrari in oras, 87mp+, langa Glovo, Pasaj Nicolina

Iaşi, zona Nicolina - Hartă

Proprietate retrasă din piață! Click aici pentru a vedea anunțurile asemănătoare active!


3.445 RON
785 USD
696

EUR

+ TVA / lună
40 RON
9 USD
8

EUR

+ TVA / mp / lună

Caracteristici

 • Tip imobil:Productie/Servicii
 • Denumire imobil:Hala, Pasaj Nicolina
 • Suprafaţă totală disponibilă:87 mp
 • Suprafaţă totală clădiri:300 mp
 • Stadiu construcţie:exista
 • An construcţie:2010
 • Structură rezistenţă:Beton
 • Suprafaţă teren:100 mp

Spaţii disponibile

 • Hala, Pasaj Nicolina
 • 87 mp
 • 8 EUR/mp (total: 696 EUR/lună) + TVA
 • 5 m
 • 10 mp
 • Instalatie incalzire, Climatizare, Ferestre/luminatoare, Iluminat
 • Pardoseli pe baza de rasini epoxidice

Specificaţii

Spatiu pentru catering, livrari in oras, 87mp+, langa Glovo, Pasaj Nicolina

Un spatiu de inchiriat, 87mp sau mai mult, zona Pasaj Nicolina, aproape de Podul Ros, Palas Mall, Penny, Lidl, Gara Internationala, str. Bradului nr. 5, Complex Fab.

Hala potrivita pentru catering, inca nerenovata, ce poate fi usor adaptata unui flux alimentar, deschidere pe 3 laturi.
Pentru suprafata de 300mp, deschiderea este pe 4 laturi.
Detinem deja un flux alimentar, ce poate fi adaptat nevoilor dvs. impreuna cu un specialist in domeniu (un dl prof. univ.).
Ideala pentru preparerea mancarurilor traditionale, a pizzei, burgerilor, salatelor, pastelor, hala fiind aproape de centrul orasului, livrarile realizandu-se cu rapiditate atat in zona CUG, cat si in Tatarasi, zona industriala, ori Pacurari.
Puteti face livrari cu operatorii de livrari, unul dintre ei (Glovo) avand sediul in acelasi complex, chiar langa hala despre care vorbim.

Buget adaptabil.
Eventual preluati locatia inca nerenovata prin interior si o adapta dupa nevoia dvs., in baza unui contract flexibil, pe o perioada mai lunga (de ex. 3-5 ani s.a.) sau mai scurta.
Fatadele sunt unele deja renovate, iar altele in curs de renovare. La fel si situatia asfaltarii curtii.
Cladirea este realizata din caramida, izolata cu vata, inaltime ideala, tamplarie din termopan in curs de montare, retea apa, retea canalizare, retea gaz, trifazic, acces TIR.

Modernizam in permanenta.
Complexul Fab este un mix intre spatii de birouri, mici depozite moderne si spatii de productie, market. Continuam cu renovarea fatadelor, asfaltarea curtii etc..
Sunt spatii deja ocupate cu showroom firma securitate, tipografie, mic depozit de papetarie, showroom si birouri pentru firma servicii electrice, after school, sala dansuri, centru livrari pentru o companie internationala s.a..

Locuri de parcare: orientativ unul inclus in pretul halei, iar restul locurilor de parcare contra cost.

Este un spatiu industrial sau comercial recomandat si pentru: mic depozit de vopseluri, depozit var lavabil, depozit instalatii electrice, mic depozit farmaceutic, birou proiectare, laborator testari beton pentru o firma de constructii, birou (pentru ca se pot face investitii in finisaje), laborator de cofetarie, catering, cabinet medical, spalatorie haine sau/ si covoare s.a.

Cu posibilitati de investitii in amenajari din partea proprietarului.

Sau ai nevoie de un depozit comun, in care sa ti se asigure pickingul s.a.? Iti putem oferi solutii.

Alege cel mai bun spatiu de inchiriat cu vad (showroom) din Iasi, sau depozit de inchiriat din Iasi, sau hala de productie de inchiriat din Iasi, dintr-un portofoliu cu peste 350 de oferte, in cadrul unei intalniri la birou, pe Zoom sau la telefon. Suna pentru alte detalii.

Pret de inchiriere orientativ: 8 Euro/mp+TVA, la care se adauga management complex. Pretul nu include renovari prin interior.
0747853410 (tel., sms, whatsapp), [email protected], Zoom; #LucianCreangaSpatiiIndustriale

Pretul afisat este unul estimativ din data realizarii ofertei (09.09.2021). El poate suporta modificari in functie de investitii, stadiul in care se afla lucrarile de investitii, modalitati de plata si durata contractuala. La fel si descrierea ofertei. Solicita acum oferta de pret.

Colaborez cu orice coleg agent imobiliar din piata locala, nationala sau internationala.
In calitate de Consultant Imobiliar, am experienta pe segmentul halelor industriale potrivite pentru depozitari, productie, showroom-uri, birouri, #spatii pentru #bucatarii / #cateringuri / productie alimentara, magazine pentru mobilier s.a.

Utilitati: Apa, Gaze, Electricitate

Acces: Acces tir, Cale rutiera

Certificat energetic

 • Clasa energetică: B

Localizare şi împrejurimi