4390 de afișări

as vrea sa cumpar un apartament tip mansarda,adica un apartament care…

as vrea sa cumpar un apartament tip mansarda,adica un apartament care a fost construit la etajul 5,pe un bloc cu 4 etaje.as aprecia cateva pareri pro si contra

În categoria Cumparatori, scris de gheorghe
Răspunde
8 răspunsuri
 • Vrem si noi sa achizitionam un apartament la mansarda care este pe structura de lemn. Ceea ce ma framanta…daca este posibil prin programul prima casa si daca a mai fost cineva care a achizitionat si imi poate da cateva detalii daca a avut greutati cu banca,avand in vedere ca este structura de lemn.
  Multumesc.

 • Buna, eu am o mansarda de 204 mp, m-am hotarat sa o vand. situata aproape de XXL, pe Soseaua Fundeni. Foarte bine izolata (3 dormitoare matrimoniale), et 3 (P+2+m).

 • vorbiti in necunostinta de cauza…eu stau la mansarda de 4 ani nu am nici un fel de probleme sunt foarte multumita ,in primul rand costurile de intretinere sunt foarte mici,izolatia peretilor este extraordinar de buna,nu ma inunda vecinii de sus izolatia fonica este impecabile,iar vada nu mi se incing peretii ca la cei cu betoane de nu mai pot sta in casa….am clima si nu o folosesc deloc.

 • Pentru Roxana….e normal sa lauzi mansarda. avand in vedere ca s-a marit familia probabil intentionezi s-o vinzi si… La mansarda intri in panica numai cand e cod galben de vant pentru ca e posibil sa zbori cu totul. Asa ca mai gandeste-te cu mansarda.

 • categoric NU.
  chiar si intabulate, apartamentele la masarda sunt privite prost. bancile crediteaza pe maxim 15 ani,

 • Eu locuiesc la mansarda si este foarte bine…Mai greu acum ca s/a marit familia si avem nevoie de mai mult spatiu..insa nu se compara cu apartamentele dintr/un bloc vechi. Este mult mai bine impartita

 • da e bine sa va interesati de ce a spus mihaela,
  insa il izolezi cu vata minerala(ignifuga), apoi o tencuiala buna incombustibila si impotriva mucegaiului
  si va bucurati de priveliste.. k sa nu uitam cel mai important nu o sa aveti vecini deasupra, doar cerul:P

 • buna ziua,nu v-as recomanda,sunt forte prost construite,eu am vizionat in constructie o mansarda,de regula sunt facute pe structura usoara,adica mult lemn,care nu este tratat impotriva focului si umezelii,plus k trebuie sa va informati dak toti locatarii blocului au fost de acord cu constructia si nu se afla in litigiu,dak va hotariti sa cumparati, in acte va va scrie k ati cumparat un pod si nu un apartament..

Spune-ţi părerea