11117 afișări

avand un contract de munca in strainatate cu un salariu lunar de…

avand un contract de munca in strainatate cu un salariu lunar de 800euro pot obtine un credit bancar pentru a cumpara un apartament.Si ce acte imi trebuiesc.Va multumesc

În categoria Cumparatori, scris de bratu mihaela
Răspunde
30 de răspunsuri
 • Bună seara, locuiesc și muncesc în Spania de 10 ani. Am un salariu de 1300 € pe fluturaș. As putea sa obtin un credit ipotecar cu contractul din Spania și trebuie sa fie indefinit pentru a obtine împrumutul chiar dacă o sa am un girant? Mulțumesc, aștept răspunsul dumneavoastra.

 • Buna seara, lucrez în Italia, pot sa fac un imprumut în Romania și ce îmi trebuie? Va mulțumesc!

 • Salut, lucrez in Londra de 3 ani si am un venit minim de 6000£, as dori un împrumut pentru casa în România de 250.000€ pe termen de 30 de ani, la cine as putea apela, știe cineva?

 • Buna ziua, sunt in Franta de 3 ani si lucrez cu contract nedeterminat. As dori si eu sa cumpar o casa in Romania in valoare de pana in 30000 sau sa fac un imprumut pana in 30000 euro si sa pot plati pana in 250 € pe luna. E posibil? Eu castig 1500€ pe luna fix. Mulțumesc pentru raspuns!

 • Bună ziua! Sunt în Italia cu un contract pe perioada nedeterminata cu salariul lunar de 2500 euro. As dori un credit pentru nevoi personale fără ipoteca.Unde se poate face și ce acte sunt necesare? Mulțumesc!

 • Buna as dori sa imi spuneti ce documente sunt necesare pentru obtinerea unui credit imobiliar prima casa la cec bank pentru o persoana care realizeaza venituri in spania

 • Buna ziua, am contract cu termen nelimitat in UK incepand din data de 2 iunie 2014 si lucrez la aceeasi firma din ianuarie 2014, insa inainte de contract am avut contract temporar. Sunt aici cu sotul meu si cu copilul meu in varsta de 6 ani. Imi doresc sa stiu cum este mai bine sa iau o casa pana la 50 mii euro, fara sa mi se ceara coplatitor. salariul meu net lunat e 1220 lire sterline lunar. sotul meu nu are contract nelimitat. imi doresc sa iau casa in numele meu.multumesc pentru timpul acordat!

 • Buna ziua.
  Am o intrebare: daca pot face un credit, sunt in spania, am un salariu pe lună de 1200. De ce acte este nevoie?

 • salutate. sunt in anglia am un salariu de 2000£ minus sau plus…
  as fi interesat sa iau un apartament prin banca … am contrac de munca de 2 ani de zile
  se poate stiti ceva?? ce avans trebuie sa dau??

 • Buna ziua.Lucrez in Spania cu contract de munca .vechime 4 ani si salariu 800€pe luna .Pot lua un credit de la banca ptr nevoi personale ? Am cont de debit deschis la CEC BANK Ploiesti..Daca se poate .de ce acte am nevoie ?Multumesc..

 • Sunt sofer pe tir de 9 luni si am salar net 1100 si diurna aproximativ 4000.Firma la care lucrez este din Ungaria.As vrea sa fac un crdit pt locuinta ipotecar dar fara coplatitor.Nu am m- ai avut credite.Contractul este oe perioada nedeterminata.Stiti vreo banca?

 • trimiteti un email cu datele de contact si va trimit toate datele de care aveti nevoie pentru contractare

 • Unde in strainatate?Ai un contract inregistrat de munca ?Ai si vechime de cel putin un an?faci declaratia de venituri anuala?Acestea sint documentele pe care o banca le cere:declaratie de venituri anuale,ultimele 3 salarii,ipoteca pe imobilul de cumparat sau pe un alt imobil pe care il aveti deja ca sa poata pune ipoteca.Asta daca luati un credit imobiliar cu ipoteca pe imobilul de cumparat.Daca luati unul de nevoi personale il puteti lua si in strainatate cu rate mai mari si pe timp mai scurt.Cel ipotecar se ia in Romania sau unde doriti sa cumparati imobilul ,cel de nevoi personale oriunde prezentati dovada veniturilor.Un alt amanunt important e si cit aveti sa dati avans fata de suma ceruta.Succes!!!!!!!!!!!

 • Si Credit Europe Bank accepta venituri din strainatate.

 • adarea roman pierde foarte mult neacceptind

Spune-ţi părerea