20824 de afișări

buna ziua.ce investitii as putea face cu 20000euro?M-AM GANDIT SA…

buna ziua.ce investitii as putea face cu 20000euro?M-AM GANDIT SA CUMPAR UN MIC SPATIU COMERCIAL IN BRRASOV SI SA-L INCHIRIEZ. CE PARERE AVETI?

În categoria Cumparatori, scris de ana
Răspunde
31 de răspunsuri
 • Vand teren de 3.3ha aflat la 5km de Suceava. Terenul are toate facilitatile de urbanism. Pretul este negociabil.

 • Cea mai buna investiție este în Forever.

 • Am o propunere de afacere. Recuperearea banilor se face in 6 luni restul e profit..daca vrei mai multe detalii 0769162228

 • mai este walabil? daca mai este contactati-ma prin mail ca sa putem tine o discutie in priwat.
  paul17stoia@yahoo.com

 • Va pot da un teren montan de 5000 mp,cu livada uriasha(tzuica sau palinka din greu),este si la 50 m de padure spre nord,sant Proprietarul,zona este in nordul Argesului,zonal partie de skyMatzau si bai reumatismale Bughea,este la sud de Campulung,spre culoarul Rucar-Bran,se ajunge din Buc,. in 1 0ra si 20 min,lejer si elegant pe A1 si DN 73. Inconvenient momentan; zona este inca la drum pietruit,localitatea avand TOATE UTILITATILE EUROPENE,asfalt,cablu fibra optica local,zona fara istoric cu familii de rromi… Imi dati 20 mii de euro si-l aveti imediat…merita totul,zona este de la intrare de basm cu peisajele,confluenta turistica spre toate zonele frumoase montane. Momentan puteti face fff ieftin o Cabana din lemn fonoizoterm,cu 2.500 euro,poate mai putin… veti fi vecin cu mine…poate prieteni…nu vindeam asa ieftin,dar am probleme medicale,trebuie sa pelc urgent in Austria la Accelerator…cancerul nu iarta. Sunati-ma urgent la 0745184481,sant bucurestean,am acolo mostenire dupa mama. Succes,Domnul sa va ajute.

 • ia-ti un mercedes de 15000 du-te in concediu la mare cu 1000 iar cu aia 4000 traiesti pana la anu,,viata e prea scurta

 • Buna ziua.
  In momentul de fata 20,000 de euro este o suma prea mica ca sa o poti numi investitie.
  As putea zice terenuri, apartamente din executari sau bursa cum au mai zis si ceilalti.
  Parerea mea e sa mai strangi ceva bani si sa ii investesti in doua lucruri total diferite pentru a avea o marja de risc.
  Ideal ar fi sa ai undeva in jurul a 40,000-50,000 de euro, atunci poti vorbi de investitie.

 • cel mai bine si vei regreta, fa-ti cornete si bagati-le in dos…p.s. bine ca nu ai 20.000

Spune-ţi părerea