ID Anunt: #X5B804027

imobiliare.ro
Această proprietate este vândută la licitaţie publică în urma unei executări silite.

ferma de vânzare

Letca-Nouă - Hartă
Actualizat în 19.11.2019
Preţ pornire:
2.698.193 RON
608.318 USD
561.200

EUR

Comision 0% cumpărător
ferma de vânzare - imaginea 1
ferma de vanzare in Letca-Noua,
ferma de vânzare - imaginea 2
ferma de vanzare in Letca-Noua,
ferma de vânzare - imaginea 3
ferma de vanzare in Letca-Noua,
ferma de vânzare - imaginea 4
ferma de vanzare in Letca-Noua,
Vezi galeria
 • ferma de vânzare - imaginea 1
  ferma de vanzare in Letca-Noua,
 • ferma de vânzare - imaginea 2
  ferma de vanzare in Letca-Noua,
 • ferma de vânzare - imaginea 3
  ferma de vanzare in Letca-Noua,
 • ferma de vânzare - imaginea 4
  ferma de vanzare in Letca-Noua,

Informaţii licitaţieCe înseamnă o licitaţie?

 • • Condiţii de participare:
  Termen limită înscriere: 26.11.2019 - ora 15:00
 • • Alte detalii licitaţie:
  Licitaţia va avea loc în data de 27.11.2019, ora 15:00 la sediul ales al lichidatorului judiciar din București, str. Maior Gheorghe Șonțu nr. 6, et. 3, Sector 1. În cazul neadjudecării, se vor mai organiza licitații în data de 04.12.2019, 11.12.2019, 18.12.2019 și 08.01.2020, în aceleași condiții de preț, oră și locație. Garanţia de participare este de 10% din preţul de pornire fără TVA. Garanția nu este purtătoare de TVA. Detalierea completă a activului şi condiţiile pe care trebuie să le îndeplinească ofertanţii pentru participarea la licitaţie se regăsesc în Caietul de sarcini aferent procedurii de valorificare. Documentaţia de înscriere la licitaţie va trebui depusă, cu opis semnat, până la ora 15:00 a zilei lucrătoare anterioare ședinței de licitație, la sediul ales al lichidatorului judiciar. Cei interesaţi pot obţine date suplimentare şi informaţii pe platforma de vânzări a lichidatorului judiciar sales.citr.ro / bun căutat: GHIMAR, Cod anunț: CIT7752, la telefon vezi tot numărul sau la adresa de e-mail șerban.arătrimite email.

Caracteristici

 • Tip imobil:Ferma
 • Denumire imobil:Fermă crestere suine, Letca Noua, Giurgiu
 • Suprafaţă totală:2.000 mp
 • Suprafaţă teren:11000 mp

Specificaţii

Recomandare: pentru investitie

Ferma construita in anul 2013.

Ferma este compusa din 3 hale destinate cresterii si ingrasarii suinelor, avand o capacitate maxima de 3.500 capete/ciclu de productie (intr-un an sunt 3 cicluri de productie), astfel:

2 hale in suprafata de 756 mp fiecare, dotate cu instalatie automata de hranire si adapare, 2 silozuri de depozitare furaj cu o capacitate de 13 to fiecare. Fiecare hala are o fosa septica de 2,45 m adancime si 750 m lungime, precum si 20 de boxe a cate 50 de capete;

O hala compusa din 2 module in suprafata de 1.395 mp dotata cu instalatie de hranire, adapare, ventilatie si climatizare automata (ca si celelalte doua hale). Are in componenta 40 de boxe a cate 45 de capete porcine;

O bucatarie furajera in suprafata totala de 236 mp compusa din: moara cu ciocanele, calculator retetar furaje, 2 silozuri exterioare cu o capacitate de 600 tone fiecare, 4 silozuri interioare cu o capacitate de 25 tone fiecare, un amestecator cu o capacitate de o tona, 1 buncar finit de o tonă, instalatie de transport furaj catre fiecare hala, grup sanitar compus birouri, filtru sanitar pentru personal;

O camera de necropsie (pentru autopsia cadavrelor – 10,80 mp);
Un cantar electronic (ce poate cantari pana la 60 de tone);
Camera put cu hidrofor (putul are o adancime de 55 m, din care 5m reprezinta filtrul).

Terenul în suprafață de 10.963 mp pe care sunt amplasate construcțiile este atribuit în concesiune catre SC GHIMAR DENS SRL. Acesta se află în proprietatea Consiliului Local Letca Nouă.

Licitaţia publică este metoda prin care o bancă, cu ajutorul unui executor judecătoresc, poate vinde proprietăţile urmărite în cadrul executărilor silite. De obicei, locul de desfăşurare a licitaţiilor este fie la sediul executorului judecătoresc, fie la sediul băncii creditoare. Participarea la licitaţie presupune îndeplinirea unor condiţii ce sunt menţionate în publicaţia de vânzare. Licitaţiile reprezintă oportunităţi de a cumpăra proprietăţi sub valoarea de piaţă a acestora şi de aceea se recomandă urmărirea în timp a proprietăţilor care prezintă interes.
Un imobil ajunge în portofoliul băncii, de obicei, în urma adjudecării acestuia la o licitaţie publică ca urmare a unei executări silite. Imobilul este de obicei achiziţionat de către bancă fie prin adjudecare în contul creanţei, fie prin întelegere amiabilă cu debitorul. Proprietăţile vândute de bancă pot fi promovate şi de către agentiile imobiliare, dar, de cele mai multe ori, potentialii cumpăratori pot să contacteze direct instituţia de credit sau reprezentatul acesteia pentru a face o ofertă.

Informaţiile privind bunurile scoase la vânzare au caracter informativ. Pentru detalii suplimentare vă rugăm să îi contactaţi pe cei care organizează licitaţiile şi vânzările.

Localizare şi împrejurimi