ID Anunt: #X9P804016

imobiliare.ro
Această proprietate este vândută la licitaţie publică în urma unei executări silite.

Proprietate industriala de vanzare -Com. Vargata, Jud. Mures

Actualizat in 09.04.2019
Preţ pornire:
452.837 RON
104.765 USD
95.000

EUR

+ TVA
Comision 0% cumpărător
Proprietate publicată fără poze.

Informaţii licitaţieCe înseamnă o licitaţie?

  • • Organizator:
    Cabinet Individual de Insolvenţă Gergely Ádám András
  • • Loc desfăşurare licitaţie:
    sediu Cabinet Individual de Insolvenţă Gergely Ádám András

Caracteristici

  • Suprafaţă totală:2.089 mp
  • Tip imobil:moara cereale si atelier panif
  • Suprafaţă teren:2089 mp

Specificaţii

Recomandare: pentru investitie

Valorificarea în bloc a Imobil situat în localitatea Valea, str.Principală, nr. 180/A, com. Vărgata, judeţul Mureş, constând din teren în suprafaţă de 2.089 mp, înscris în CF nr.1422/N/Vărgata, din CF nr. 955/II/Valea, nr. cadastral 1022/2/2/3/1/1 (244/1) edificat cu construcţii – moară de cereale şi ateliere de panificaţie , cabină poartă împreună cu bunurile mobile – echipamente pentru moară. Preţul de strigare este 95.000 EUR negociabil;
Pot participa la licitaţie persoane fizice şi/sau juridice care fac dovada depunerii garanţiei de participare de 10% din preţul de strigare şi achită taxa de participare la licitaţie până la ora 12 anterior zilei de licitaţie.

Licitaţia publică este metoda prin care o bancă, cu ajutorul unui executor judecătoresc, poate vinde proprietăţile urmărite în cadrul executărilor silite. De obicei, locul de desfăşurare a licitaţiilor este fie la sediul executorului judecătoresc, fie la sediul băncii creditoare. Participarea la licitaţie presupune îndeplinirea unor condiţii ce sunt menţionate în publicaţia de vânzare. Licitaţiile reprezintă oportunităţi de a cumpăra proprietăţi sub valoarea de piaţă a acestora şi de aceea se recomandă urmărirea în timp a proprietăţilor care prezintă interes.
Un imobil ajunge în portofoliul băncii, de obicei, în urma adjudecării acestuia la o licitaţie publică ca urmare a unei executări silite. Imobilul este de obicei achiziţionat de către bancă fie prin adjudecare în contul creanţei, fie prin întelegere amiabilă cu debitorul. Proprietăţile vândute de bancă pot fi promovate şi de către agentiile imobiliare, dar, de cele mai multe ori, potentialii cumpăratori pot să contacteze direct instituţia de credit sau reprezentatul acesteia pentru a face o ofertă.

Informaţiile privind bunurile scoase la vânzare au caracter informativ. Pentru detalii suplimentare vă rugăm să îi contactaţi pe cei care organizează licitaţiile şi vânzările.

Localizare şi împrejurimi