ID Anunt: #X5B80402D

imobiliare.ro
Această proprietate este vândută la licitaţie publică în urma unei executări silite.

restaurant cinque terre de vânzare

Ploieşti, zona Ana Ipătescu - Hartă
Actualizat în 27.08.2019
Preţ pornire:
3.742.263 RON
915.538 USD
767.880

EUR

Comision 0% cumpărător
restaurant cinque terre de vânzare - imaginea 1
restaurant cinque terre de vanzare in Ploiesti, Ana Ipatescu,
restaurant cinque terre de vânzare - imaginea 2
restaurant cinque terre de vanzare in Ploiesti, Ana Ipatescu,
restaurant cinque terre de vânzare - imaginea 3
restaurant cinque terre de vanzare in Ploiesti, Ana Ipatescu,
Vezi galeria
 • restaurant cinque terre de vânzare - imaginea 1
  restaurant cinque terre de vanzare in Ploiesti, Ana Ipatescu,
 • restaurant cinque terre de vânzare - imaginea 2
  restaurant cinque terre de vanzare in Ploiesti, Ana Ipatescu,
 • restaurant cinque terre de vânzare - imaginea 3
  restaurant cinque terre de vanzare in Ploiesti, Ana Ipatescu,

Informaţii licitaţieCe înseamnă o licitaţie?

 • • Organizator:
  CITR Filiala București
 • • Loc desfăşurare licitaţie:
  Str. Maior Gheorghe Sontu
 • • Condiţii de participare:
  Depozit minim: 10
 • • Alte detalii licitaţie:
  Licitaţia va avea loc în data de 03.09.2019, ora 16:00 la sediul ales al administratorului judiciar din București, str. Maior Gheorghe Șonțu nr. 6, et. 3, sector 1. În caz de neadjudecare, se vor mai organiza licitații în data de 10.09.2019 și 17.09.2019 în aceleași condiții de preț, oră și locație. Garanţia de participare este de 10% din preţul de pornire fără TVA. Garanția nu este purtătoare de TVA.

Caracteristici

 • Tip imobil:Restaurant Cinque Terre
 • Denumire imobil:Restaurant Cinque Terre
 • Suprafaţă totală:342 mp

Specificaţii

Recomandare: pentru investitie

Restaurantul este situat într-o vilă monument istoric edificată la sfarsitul secolului XIX, anul 1937, renovat în perioada anilor 2000, (inițial cu destinatia de locuință, ulterior restaurant Caffe Viena și în prezent restaurant Cinque Terre).

Situat în zona mediană pe str. Ana Ipatescu din Municipiul Ploiești, la cca. 100 m de Piața Ana Ipătescu, în apropierea intersecției cu str. Bobâlna.

Zona este ocupată de imobile tip case de locuit cu regim de înălțime P/P+2E, dar și blocuri cu regim de înălțime P+4. În apropiere se află Spitalul de Pediatrie Ploiești, Hotel Vigo, instituții publice, multe restaurante și cafenele.
Restaurantul cu regim de înălțime parter, având structură de rezistență din zidărie portantă și acoperiș tip șarpantă din lemn cu invelitoare din tablă zincată, zugrăveli exterioare cu vopsea decorativă

Suprafața construita la sol este de 324,60 mp, având teren în proprietate în suprafață de 1349 mp. Construcția a fost renovată și modernizată în anul 2009.

Construcția prezintă la interior finisaje superioare specifice restaurantelor din clasa superioară compuse din: podele placate cu gresie, parchet, pereți placați cu tapet, stucături sau zugrăveli lavabile, lambriuri din lemn, tâmplăria interioară din lemn sau PVC și tâmplărie exterioară din PVC cu geam termopan.

Dotari: obiecte sanitare, calorifere din oțel, aparate de AC tip split, ferestre vitrate, centrală termică proprie, calorifere din oțel.
În curtea restaurantului este edificată o construcție nouă cu structură mixtă lemn/metal, cu destinația de salon evenimente.

Terenul aferent restaurantului este intravilan, categoria de folosință curți-construcții, având suprafața totală de 1,349 mp și deschidere pe latura de nord la strada Ana Ipătescu de 21,95 ml. Terenul este ingrădit pe toate laturile cu gard metalic, iar catre stradă are poarta de acces metalică.

Licitaţia publică este metoda prin care o bancă, cu ajutorul unui executor judecătoresc, poate vinde proprietăţile urmărite în cadrul executărilor silite. De obicei, locul de desfăşurare a licitaţiilor este fie la sediul executorului judecătoresc, fie la sediul băncii creditoare. Participarea la licitaţie presupune îndeplinirea unor condiţii ce sunt menţionate în publicaţia de vânzare. Licitaţiile reprezintă oportunităţi de a cumpăra proprietăţi sub valoarea de piaţă a acestora şi de aceea se recomandă urmărirea în timp a proprietăţilor care prezintă interes.
Un imobil ajunge în portofoliul băncii, de obicei, în urma adjudecării acestuia la o licitaţie publică ca urmare a unei executări silite. Imobilul este de obicei achiziţionat de către bancă fie prin adjudecare în contul creanţei, fie prin întelegere amiabilă cu debitorul. Proprietăţile vândute de bancă pot fi promovate şi de către agentiile imobiliare, dar, de cele mai multe ori, potentialii cumpăratori pot să contacteze direct instituţia de credit sau reprezentatul acesteia pentru a face o ofertă.

Informaţiile privind bunurile scoase la vânzare au caracter informativ. Pentru detalii suplimentare vă rugăm să îi contactaţi pe cei care organizează licitaţiile şi vânzările.

Localizare şi împrejurimi