ID Anunt: #X43L0001I

imobiliare.ro
Această proprietate este vândută la licitaţie publică în urma unei executări silite.

Apartament de vânzare 3 camere

Bucuresti, zona P-ta Operei - Hartă
Actualizat in 16.07.2019
Preţ pornire:
379.137 RON
88.997 USD
80.200

EUR

Comision 0% cumpărător
Apartament de vânzare 3 camere - imaginea 1
Apartament de vanzare 3 camere in Bucuresti, P-ta Operei, Suprafata: 75,59 mp
3 camere | 75,59 mp utili

Informaţii licitaţieCe înseamnă o licitaţie?

Detalii

Apartament 3 camere cu suprafata utila totala de 75.59 mp. Imobilul este amplasat intr-un bloc de locuinte de tip S+P+2E si detine finisaje de calitate medie. Blocul este localizat in zona centrala a Municipiului Bucuresti, intr-o zona cu un ambient civilizat, cu acces la transportul in comun, avand in apropiere institutii de invatamant (Ex: Faculatea de Drept, Facultatea de Medicina Veterinara, Facultatea de Medicina Dentara), parcuri (Ex: Parcul Cismigiu, Parcul Operei, Parcul Izvor), institutii publice (Ex: Institutul Cantacuzino, Institutul Victor Babes) si sedii de institutii bancare . Apartamentul este situat in Bulevardul Mihail Kogalniceanu, nr. 24, sector 5, Bucuresti.

Caracteristici

  • Nr. camere:3
  • Suprafaţă utilă:75,59 mp
  • Tip imobil:bloc de apartamente

Specificaţii

Stadiu executare

Licitaţia publică este metoda prin care o bancă, cu ajutorul unui executor judecătoresc, poate vinde proprietăţile urmărite în cadrul executărilor silite. De obicei, locul de desfăşurare a licitaţiilor este fie la sediul executorului judecătoresc, fie la sediul băncii creditoare. Participarea la licitaţie presupune îndeplinirea unor condiţii ce sunt menţionate în publicaţia de vânzare. Licitaţiile reprezintă oportunităţi de a cumpăra proprietăţi sub valoarea de piaţă a acestora şi de aceea se recomandă urmărirea în timp a proprietăţilor care prezintă interes.
Un imobil ajunge în portofoliul băncii, de obicei, în urma adjudecării acestuia la o licitaţie publică ca urmare a unei executări silite. Imobilul este de obicei achiziţionat de către bancă fie prin adjudecare în contul creanţei, fie prin întelegere amiabilă cu debitorul. Proprietăţile vândute de bancă pot fi promovate şi de către agentiile imobiliare, dar, de cele mai multe ori, potentialii cumpăratori pot să contacteze direct instituţia de credit sau reprezentatul acesteia pentru a face o ofertă.

Informaţiile privind bunurile scoase la vânzare au caracter informativ. Pentru detalii suplimentare vă rugăm să îi contactaţi pe cei care organizează licitaţiile şi vânzările.

Apartament de vânzare

Bucuresti, zona P-ta Operei

3 cam | 75,59 mp

80.200 €

Costuri adiţionale

La achiziţie

4.906 RON

La achiziţie

9.070 RON

Costuri adiţionale mai puţin ştiute la achiziţie: taxe notariale, comisioane etc.

Preţul proprietăţii în piaţă

Preţ cerutpentru proprietate80.200 €

0 €

0 €

Proprietate cu preţul cerut în afara intervalului. mai multe...

Preţ cerutpentru proprietate80.200 €

60.000 €

289.000 €

77% dintre proprietăţile similare ca zona şi nr. camere au preţul cerut mai mare. mai multe...
Vezi detalii

Localizare şi împrejurimi