ID Anunt: #X9330007E

imobiliare.ro
Această proprietate este vândută la licitaţie publică în urma unei executări silite.

Oferta apartament

Balş, zona Central - Hartă
Actualizat în 10.02.2020
Preţ pornire:
20.348 EUR
21.993 USD
98.250

RON

Comision 0% cumpărător
Proprietate publicată fără poze.
2 camere

Informaţii licitaţieCe înseamnă o licitaţie?

Detalii

De vanzare apartament situat in zona centrala a orasului , dispune de o suprafata utila de 52 mp si este compus din 2 camere. Se vinde liber de sarcini prin licitatie publica.

Caracteristici

  • Nr. camere:2
  • Tip imobil:bloc de apartamente

Specificaţii

Utilităţi

  • Utilitati generale: Curent, Apa
Licitaţia publică este metoda prin care o bancă, cu ajutorul unui executor judecătoresc, poate vinde proprietăţile urmărite în cadrul executărilor silite. De obicei, locul de desfăşurare a licitaţiilor este fie la sediul executorului judecătoresc, fie la sediul băncii creditoare. Participarea la licitaţie presupune îndeplinirea unor condiţii ce sunt menţionate în publicaţia de vânzare. Licitaţiile reprezintă oportunităţi de a cumpăra proprietăţi sub valoarea de piaţă a acestora şi de aceea se recomandă urmărirea în timp a proprietăţilor care prezintă interes.
Un imobil ajunge în portofoliul băncii, de obicei, în urma adjudecării acestuia la o licitaţie publică ca urmare a unei executări silite. Imobilul este de obicei achiziţionat de către bancă fie prin adjudecare în contul creanţei, fie prin întelegere amiabilă cu debitorul. Proprietăţile vândute de bancă pot fi promovate şi de către agentiile imobiliare, dar, de cele mai multe ori, potentialii cumpăratori pot să contacteze direct instituţia de credit sau reprezentatul acesteia pentru a face o ofertă.

Informaţiile privind bunurile scoase la vânzare au caracter informativ. Pentru detalii suplimentare vă rugăm să îi contactaţi pe cei care organizează licitaţiile şi vânzările.

Apartament de vânzare

Balş, zona Central

2 cam

20.623 €

Costuri adiţionale

La achiziţie

1.727 RON

La achiziţie

5.219 RON

Costuri adiţionale mai puţin ştiute la achiziţie: taxe notariale, comisioane etc.

Preţul proprietăţii în piaţă

Preţ cerutpentru proprietate20.623 €

0 €

0 €

Preţ cerutpentru proprietate20.623 €

17.000 €

40.000 €

Vezi detalii

Localizare şi împrejurimi