ID Anunt: #X93300064

imobiliare.ro
Această proprietate este vândută la licitaţie publică în urma unei executări silite.

Apartament de vânzare 2 camere

Actualizat în 03.07.2018
Preţ pornire:
11.943 EUR
13.351 USD
57.070

RON

Comision 0% cumpărător
Proprietate publicată fără poze.
2 camere

Informaţii licitaţieCe înseamnă o licitaţie?

Detalii

apartament compus din 2 camere si dependinte, sup 50.96 mp situat in Str. Salcamilor, bl.5, ap.5

Caracteristici

  • Nr. camere:2
  • Tip imobil:bloc de apartamente

Specificaţii

Utilităţi

  • Utilitati generale: Curent, Apa
Licitaţia publică este metoda prin care o bancă, cu ajutorul unui executor judecătoresc, poate vinde proprietăţile urmărite în cadrul executărilor silite. De obicei, locul de desfăşurare a licitaţiilor este fie la sediul executorului judecătoresc, fie la sediul băncii creditoare. Participarea la licitaţie presupune îndeplinirea unor condiţii ce sunt menţionate în publicaţia de vânzare. Licitaţiile reprezintă oportunităţi de a cumpăra proprietăţi sub valoarea de piaţă a acestora şi de aceea se recomandă urmărirea în timp a proprietăţilor care prezintă interes.
Un imobil ajunge în portofoliul băncii, de obicei, în urma adjudecării acestuia la o licitaţie publică ca urmare a unei executări silite. Imobilul este de obicei achiziţionat de către bancă fie prin adjudecare în contul creanţei, fie prin întelegere amiabilă cu debitorul. Proprietăţile vândute de bancă pot fi promovate şi de către agentiile imobiliare, dar, de cele mai multe ori, potentialii cumpăratori pot să contacteze direct instituţia de credit sau reprezentatul acesteia pentru a face o ofertă.

Informaţiile privind bunurile scoase la vânzare au caracter informativ. Pentru detalii suplimentare vă rugăm să îi contactaţi pe cei care organizează licitaţiile şi vânzările.

Apartament de vânzare

Tasnad, zona

2 cam

12.244 €

Costuri adiţionale

La achiziţie

1.219 RON

La achiziţie

4.427 RON

Costuri adiţionale mai puţin ştiute la achiziţie: taxe notariale, comisioane etc.

Localizare şi împrejurimi